lemonFPS
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba 9 ay gibi bir süredir spora gidiyorum daha öncesinde de zaman aralığıyla gitmiştim. Kas gelişimi için tükenişe gitmenin ve kası tamamen tüketmenin gerektiğinin farkındayım ve bu şekilde uyguluyorum ama önümüzdeki aylarda spora ara vermem gereken ya da bazı günler antrenmanı hafifletmem gereken günler olacak. Bu durumda hafif-orta bir antrenman yapılması kasları uyaracağı için kaybı minimuma indirir mi? Form ve ağırlıklar ne kadar düşer? Antrenman yapamayacağım günlerde şınav mekik barfiksle ne kadar verim alabilirim (direkt kendisi sürekli şınav barfiks çeken insanlar var herkes salonda idman yapmıyor)?
Dipnot: Spora ara vermem gerekecek ve antrenmanları hafif orta tutmam gerekecek süre tahmini 6 ay olacak. Bu durum moralimi bozuyor özellikle bilgisi olan birisi varsa cevaplarsa sevinirim bazı makalelere baktım ama örneğin 12 ayda yapılan bir vücuda 6 ay ara verdikten sonra ne kadar da toparlayacağı gibi veriler yok. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.
Dipnot: Spora ara vermem gerekecek ve antrenmanları hafif orta tutmam gerekecek süre tahmini 6 ay olacak. Bu durum moralimi bozuyor özellikle bilgisi olan birisi varsa cevaplarsa sevinirim bazı makalelere baktım ama örneğin 12 ayda yapılan bir vücuda 6 ay ara verdikten sonra ne kadar da toparlayacağı gibi veriler yok. Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: