Spora başladıktan 1 ay sonra Creatine kullanılır mı?

Skyfalton

Hectopat
Daha fazla  
Spora başlayalı 1 ay oldu ve kaslarım iyice şekil almaya başladı. Protein tozu kullanıyordum spora ilk başladığımda bitti şimdi 1 paket daha aldım ve creatin kullanmak istiyorum. Okulda zorbalanıyorum spora başlamanın ana nedeni bu zaten ve hayvan gibi kaslarımı şişirip herkese bu bedeli ödetmek istiyorum. Kullanılması için erken mi? En erken ne zaman kullanılır?

Dostum boy kilo onemlı daha zayıfsan hemen başlama bir 3-4 ay geçsin en azından bilinçlendirmek ısterım creatine kullanıyorsan su tuketımıne dıkkat etmen gerekır gerek kendımden gerek cevremden gözlemledigim kadarıyla tualete cıkmayı cok arttırıyor ama cidden güç artışı sağlıyor başta tekrar sayıların artıyor sonra taktıgın agırlıklar artmaya başlıyor yanı kısacası dozunu kacırmadıgın surece vucudun elverişliyse kullanabilirsin.

Spora başlayalı 1 ay oldu ve kaslarım iyice şekil almaya başladı. Protein tozu kullanıyordum spora ilk başladığımda bitti şimdi 1 paket daha aldım ve creatin kullanmak istiyorum. Okulda zorbalanıyorum spora başlamanın ana nedeni bu zaten ve hayvan gibi kaslarımı şişirip herkese bu bedeli ödetmek istiyorum. Kullanılması için erken mi? En erken ne zaman kullanılır?

Ve yaşta cok onemlı bir etken daha buyume cagindaysan dışarıdan cok takviye almanı onermem saglıklı beslen sporunu yap gelişme pek hızlı olmaz ama yaş aldıkça belli eder kendini hem yaş aldıkça için rahat suplementte kullanabilirsin.

Okulda zorbalanıyorum spora başlamanın ana nedeni bu zaten ve hayvan gibi kaslarımı şişirip herkese bu bedeli ödetmek istiyorum.

Dostum sen bu işi spor niyetine yap bedel ödetmek için değil ha kavga etmekse amacın dövüş sanatlarına yönelmen lazım orada da gelişip birine girişirsen hastanelik olur başına büyük bela alırsın bu bedel işlerine hiç girişme.

Kreatin düşündüğün kadar kası şişirmiyor yükleme yapsanda hatta büyük ihtimalle şişirmesinin düşündüğünden daha farklı olduğunu fark edersin yani o öyle mucizevi sihir tozu değil.
4-5. ayda alınabilir Kreatin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı