Spora başlama nedeniniz?

Vitaminsizin tekiydim, insanlar arasında görülmez biriydim 52 kiloydum aynada kendime baktığımda kemiklerimi sayabiliyordum hayata bir kere geldim böyle yaşamak istemiyorum böyle görünmek istemiyorum dedim. Sonuç 10 yıl oldu 83 kiloyum hayatımın bir parçası artık antrenman yapmak bana yeni bir hayat verdi. Çok ekmeğini yedim yemeğe de devam ediyorum 😉

Genelde bunun için başlayıp bırakmayanlar iyi vücutla red yiyor :D
Şaka bir yana sonuç ne oldu?

Yeni başladık:D

4 yıllık bir ilişkim bitmişti, depresyondan kurtulmak için fitnessa başladım. 9 yaşından beri spor yapıyordum zaten. Fitness hikayem bu.

Gördüğüm kız, başlamam için kendime bir neden koymuşum sadece 30kg verdim fakat halen memnun değilim hafif kas kütlesi orta yag oranı mevcut eskisi ile fark şu eskiden bu bir hobim iken şu an amacım diğer bütün hedeflerimi hobilerimi erteleyip buna odaklandım sonuç ise kötü en mantıklısı bunu sevip bir hobi olarak görmek.

4 yıllık bir ilişkim bitmişti, depresyondan kurtulmak için fitnessa başladım. 9 yaşından beri spor yapıyordum zaten. Fitness hikayem bu.

Gördüğüm kız, başlamam için kendime bir neden koymuşum sadece 30kg verdim fakat halen memnun değilim hafif kas kütlesi orta yag oranı mevcut eskisi ile fark şu eskiden bu bir hobim iken şu an amacım diğer bütün hedeflerimi hobilerimi erteleyip buna odaklandım sonuç ise kötü en mantıklısı bunu sevip bir hobi olarak görmek.

Bir sorun oldu galiba bir kere bastim.

Bir sorun oldu galiba bir kere bastim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı