cüneytarkınreis
Centipat
Kreatin, bildiğim en işe yarar fitness takviyesidir. Et ile birlikte birkaç kiloda 5 gram alındığına dair bir söylenti duydum, ne kadar doğru bilemem. Kreatin, bildiğim kadarıyla ATP üretimini artırdığından dayanıklılığı artırıyor, örneğin 10 tekrar yapacağın yerde 12 yapabilirsin.Yazın spora başlamayı düşünüyorum hem çalışacağım hem de spora gideceğim biraz zor olacak ama elimden geleni yapacağım sadece yazın değil sonra da devam etmeyi düşünüyorum zaten merak ettiklerim klasik tartışma konusu olan şeyler.
Kreatin kullanmalı mıyım sağlık açısından bir sorun olur mu?
Protein tozunun sağlık açısından problem olmadığını biliyorum ama kullanmalı mıyım?
İlk önce 1 aylık üyelik alacağım salondan sonra 1 yıllık almayı düşünüyorum 16 yaşındayım 175 boyundayım 53 kiloyum yani zayıfım başlama sebebimde zaten sağlıklı şekilde kilo almak ve vücut geliştirmek önerileriniz varsa onları da belirtebilirsiniz teşekkür ederim.
Ben de yeni aldım, günlük 3-5 gram uygun. Protein tozu yerine tavuk göğsü vs. yemek daha iyi olur, ancak tariflerde veya tat için kullanacaksan alabilirsin.
Supplement olarak tavsiyem Kreatin, D vitamini, ZMA.
Son düzenleme: