Spora gitme isteği kalmadı

Merhaba, 6 gün spora gidilebilir, overtraining olmazsınız düzgün yaparsanız burada önemli olan şey yaptığınız idmanın hacim ve frekansı, gün değil. Bunları düzgün ayarlarsanız overtraining olmazsınız zaten, tavsiyem internetten basit bir program bulmanız (güray hipertrofi vb) ve diyetinize dikkat etmiyorsanız zaten gelişemezsiniz, diyet yoksa gelişimde yok, yediğiniz yemeğe önem vermeyecekseniz ve öğün yapıp yemeyeceksiniz uğraşmayacaksanız boşuna devam edip para harcamayın derim.

Genelde naturel max 5 gün gidilir bende 5 gün gidiyorum 3 idman+ 1 off + 2 idman + 1 off şeklinde split program yaptığım için ve salonu çok sevdiğim için bu şekilde.

Arkadaşım pek yok ayaküstü sohbet veya destek aldığım bir kaç kişi var ama size şöyle bi gymbro lazım soğumuşsunuz baya.

Salona neden başladınız hayalinize ulaştınızmı ?

Genelde naturel Max 5 gün gidilir bende 5 gün gidiyorum 3 idman+ 1 off + 2 idman + 1 off şeklinde split program yaptığım için ve salonu çok sevdiğim için bu şekilde.

Arkadaşım pek yok ayaküstü sohbet veya destek aldığım birkaç kişi var ama size şöyle bir gymbro lazım soğumuşsunuz bayağı.

Salona neden başladınız hayalinize ulaştınız mı?

Amacım güçlenmekti okulda bana istedikleri gibi bulaşamasınlar diye amacıma ulaştım aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı