Spora gitmek istemiyorum

Neden yazıldın?
hocam kendi isteğimle yazıldım ama nedense gitmek istemiyorum gidincede çıkmak istemiyorum

Eğer gelişmek çok umurunda değilse bir şey diyemem ama yok ben gelişeceğim diyorsan zor da olsa gitmen ve kendine zorla da olsa gitme mentalitesini oturtman lazım. Görevin çünkü.
gelişmek istiyorum tabiki hocam ama spor salonunun uzak olmasından falan galiba gitmeye çok üşeniyorum
 
Daha yakın bir spor salonu bulma ihtimalin var mı?

Benim bir önceki spor salonum da yürüme mesafesiyle yarım saat falandı. Birkaç mahalle değiştiriyordum gitmek için. Ama sonucunu almaya başlayınca bütün bunlara değiyor diyebilirim.
 
Personel trainer tut bütçen yetiyosa, daha disipline oluyosun belli bi gün derslerin olduğu için ve para verdiğin için gitmek zorundayım gibi bi mecburiyet hissediyosun iyi oluyor
 
Daha yakın bir spor salonu bulma ihtimalin var mı?

Benim bir önceki spor salonum da yürüme mesafesiyle yarım saat falandı. Birkaç mahalle değiştiriyordum gitmek için. Ama sonucunu almaya başlayınca bütün bunlara değiyor diyebilirim.
Hocam spor hocamı seviyorum yoksa katlanmam o yola gerçekten bilgili birisi o yüzden salonu değiştirmem sanırım
 
Hayatta hiçbir şey kolay elde edilmez. Kendine ben spora ne için gidiyorum sorusunu sorman lazım eğer buna cevap verebiliyorsan, ona ulaşmak için gitmek zorundasın. Eğer ciddi bir amaç uğruna gidiyorsan bu senin isteğin değil sorumluluğundur.
 
1 ile 1.5 ay arasında 2 günde 1 olacak şekilde fitness salonuna gittim ağrım var diye dedim biraz ara vereyim bir daha da eskisi gibi rutin şekilde gidemedim ağrın varsa 2 3 günde 1 git ama tamamen bırakırsan tekrardan başlaması zor oluyor.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı