Spora gitmeye utanmak

867253

Femtopat
180 boyundayım ve 67 kiloyum vücudum çok zayıf ama normal bir sıskalık gibi değil vücut gelişimim yaşıma göre geriden geliyor bazı sebeplerden dolayı. Spora giderek eksiğimi olabildiğince kapatmak istiyorum ama insanların bana bakacağını düşündüğümden bir türlü gidemiyorum. İlk başlangıçta üstün çıplak şekilde ölçü alıp fotoğraf çekiyorlar ya orada hocanın yüzüne bakamam. Ne önerirsiniz bunu nasıl aşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu söyleyeyim, kimse kimsenin umrunda değil. Eğer hiçbir şey bilmemene rağmen çok şey biliyormuş gibi davranmazsan veya kendi halindeyken bile etrafa rahatsızlık vermezsen kimse umursamıyor.

180 boyundayım ve 67 kiloyum vücudum çok zayıf ama normal bir sıskalık gibi değil vücut gelişimim yaşıma göre geriden geliyor bazı sebeplerden dolayı. Spora giderek eksiğimi olabildiğince kapatmak istiyorum ama insanların bana bakacağını düşündüğümden bir türlü gidemiyorum. İlk başlangıçta üstün çıplak şekilde ölçü alıp fotoğraf çekiyorlar ya orada hocanın yüzüne bakamam. Ne önerirsiniz bunu nasıl aşabilirim?

Bende de aynı durum fakat birkaç farkı var.

Hocam 180 67 kilo gayet normal bence sizin fiziksel desteğe değil de psikolojik desteğe ihtiyacınız var, buna bu kadar kafayı takmanız çok saçma.

Kanka 180 boyun varmış söylediğin gibi gelişiminin geriden geldiğini pek sanmıyorum. Salonda kimse birbirini umursamıyor inan bana, başlayanlar da spora kaslı olarak başlamıyor zaten.

Başkalarına ve onların bakışlarına değil, kendi kazanımına odaklan. Oraya kendini dönüştürmek için gidiyorsun. Amacını düşün amacına odaklan. Kendini kendinle kıyaslayarak devam et. Sen bu elindeki mevcudu ilerleteceksin. Başka bedenler ve onların gelişimlerinin senin ne mevcuduna, ne de olası daha iyi haline bir etkisi yok. O yüzden amacına odaklan ve kimsenin ne düşüncesini ne bakışını ne de varlığını umursama.

Emin olun kimse sizi takmayacak bir süre gidip alıştıktan sonra sizde kimseyi takmamaya başlayacaksınız korkmanıza hiç gerek yok.

Boşuna kuruntu yapıyorsun sporunu rahat rahat yap. Salonlara kimler geliyor görsen şaşarsın kız gibi adamlar var. Kimsenin kimseye baktığı yok herkes antrenmanıyla meşgul. Boy/kiloda bir anormallik yok bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı