Spora minimum kay kaybı ile nasıl 3 ay ara verilir?

Socxre

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 1.5 yıldır fitness ile ilgileniyorum ve fiziğim gayet iyi. Maddi sebeplerle 3 ay boyunca iki işte birden çalışacağım ve spora gidemeyeceğim. Minimum kas kaybı için neler yapmalıyım?
(Proteinli beslenme ve küçük antrenmanlar dışında öneriniz var mı?)

Kreatin kullanın kası dolgun tutar. L carnitine'de kullanabilirsiniz. Kafein mutlaka için (Kahve yani)

Burada amaç kreatin harici yani aynı anda iki işte beraber olmak vücudu yoracağından gün içinde enerjik hissetmelisiniz bu yüzden hem yağdan yakarken aynı zamanda da kas kütlenizi korur.

Son düzenleme:
Merhaba, 1.5 yıldır fitness ile ilgileniyorum ve fiziğim gayet iyi. Maddi sebeplerle 3 ay boyunca iki işte birden çalışacağım ve spora gidemeyeceğim. Minimum kas kaybı için neler yapmalıyım?

Akşam eve gidip vicut ağırlığıyla antrenman yapın şınav, mekik, barfix, dumbellla çalışın.

Çalışma temponuza göre beslenmenize dikkat edebilirsiniz. Yeterli kalori almazsanız bir de yağ oranınız düşükse daha da küçülürsünüz. Aksine yağ oranı nispeten yüksekse 200-300 kalori açığı vererek bir yandan yağ yakarsanız geri döndüğünüzde hem daha yağsız olursunuz hem de aynada sonucu daha hızlı görürsünüz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı