Spora tek gitmekten utanmak

• Konuyu başlatan syup
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 388

syup

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, normalde arkadaşlarımla spora yazılacaktık ilk ben yazıldım ve onlar yazılamıyor. Şu an tek gitmekten açıkçası biraz çekiniyorum. Üyelik iptali de olmuyor. Gideceğim yer MACFit. Verebileceğiniz tavsiyeler var mı tek gitmek için?

Merhaba, normalde arkadaşlarımla spora yazılacaktık ilk ben yazıldım ve onlar yazılamıyor. Şu an tek gitmekten açıkçası biraz çekiniyorum. Üyelik iptali de olmuyor. Gideceğim yer MACFit. Verebileceğiniz tavsiyeler var mı tek gitmek için?
Niye gitmiyorsun ki? İnan ki kimse kimsenin umrunda olmuyor.

Reis bilmiyorum şimdi biraz da kilo var utanıyom ama mecbur gideceğiz yani artık kaygılarımız kırılsın.
Ego lifting yapan kişiler dışında kimse umrumda olmuyor sporda. Ego lifting yapanlara da gülüp geçiyorum. Aksine doğru yoldasın, devam et.

Kral ben aktif olarak spor yapmıyorum ama şunu çok iyi biliyorum bence tek gitmek daha iyi takarsın, kulaklığını yaparsın kardiyonu, setlerini, sakin sakin takılırsın bence. Belki bilemezsin orada birisiyle tanışırsın (kız ya da erkek) sporların daha keyifli hale gelir sana tavsiyem budur istersen umursama karar senin.

Salonda çekinecek bir şey olmadığını 1 hafta içerisinde anlarsın çünkü orada bilenlerin bilmeyenlerin bir arada bir şeyler yapmaya çalıştığını göreceksin. İlk başlarda telefondan izleyip antrenmanları yapıyordum sonrasında salondan arkadaşlar edindim çoğu bilgiyi onlardan aldım. Önemli olan o ilk adımı atabilmek gerisi çalışa çalışa bir şey yapmasanda geliyor.

Kral ben aktif olarak spor yapmıyorum ama şunu çok iyi biliyorum bence tek gitmek daha iyi takarsın, kulaklığını yaparsın kardiyonu, setlerini, sakin sakin takılırsın bence. Belki bilemezsin orada birisiyle tanışırsın (kız ya da erkek) sporların daha keyifli hale gelir sana tavsiyem budur istersen umursama karar senin.

Hepinize teşekkür ederim tavsiye verenlere benim de içim rahatlamış oldu haklısınız zaten sadece koşu bandı yapmayı düşünyorum herkese teşekkürler fikirlerim değişti açıkçası artık tek gitmenin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı