Spora yeni başladım ve kilom çok düşük

KayboldumLan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba.
Boyum 1.70
Kilom 45.
Yaşım 18.

1 hafta önce spora başladım ve asıl amacım kilo almaktı çünkü yaşıma ve boyum göre çok kilosuzum. Spora başladığım ilk gün bir hoca geldi ve bana Full body program verdi fakat içeriye girdiğimde 2 3 abi bana kendi programımı oluşturmamı söylediler ve ben de hocanın verdiği programdan pek memnun değildim çünkü çok kısa bir antrenmandı ve daha çok yapmak istiyordum bunun üzerine kendime bir program oluşturdum ve her gün gitmeye başladım ama 2 3 gün sonra fark ettim ki kilo vermeye başlıyorum ayrıca programımın ve beslenmemin tam olarak doğru olduğunu düşünmüyorum bu yüzden kilo almam için tavsiyeler ve daha doğru bir Full body programı oluşturmam için tavsiye verecek deneyimli kişiler varsa çok memnun olurum. Bundan önce YouTube üzerinden baktım fakat her kanal farklı tavsiyeler verince buraya yazmaya karar verdim.

Kilo alacağım diye bulduğun şeyleri kontrol etmeden yeme.
Özellikle geceleri abur cubur tüketirsen, sağlıklı yağ alıp kilo alıp kütle kazanacağım derken.
Bir bakmışsın, obez olmuşsun.
bulk.png

Kilo alacağım diye bulduğun şeyleri kontrol etmeden yeme.
Özellikle geceleri abur cubur tüketirsen, sağlıklı yağ alıp kilo alıp kütle kazanacağım derken.
Bir bakmışsın, obez olmuşsun.

Tek oturuşta fazla yiyemiyorum ama erken kalkıp öğün sayısını arttırmayı düşünüyorum ve elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum ayrıca elimde yulaf var yatmadan önce yulaf muz bal süt ve ceviz karışımı benzeri bir şey karıştırıp içsem mantıklı olur mu?

Tek oturuşta fazla yiyemiyorum ama erken kalkıp öğün sayısını arttırmayı düşünüyorum ve elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum ayrıca elimde yulaf var yatmadan önce yulaf muz bal süt ve ceviz karışımı benzeri bir şey karıştırıp içsem mantıklı olur mu?
Evet shake hazırlayıp içmen kilo almana katkı sağlayabilir.

Öncelikle merhaba.
Boyum 1.70
Kilom 45.
Yaşım 18.

1 hafta önce spora başladım ve asıl amacım kilo almaktı çünkü yaşıma ve boyum göre çok kilosuzum. Spora başladığım ilk gün bir hoca geldi ve bana Full body program verdi fakat içeriye girdiğimde 2 3 abi bana kendi programımı oluşturmamı söylediler ve ben de hocanın verdiği programdan pek memnun değildim çünkü çok kısa bir antrenmandı ve daha çok yapmak istiyordum bunun üzerine kendime bir program oluşturdum ve her gün gitmeye başladım ama 2 3 gün sonra fark ettim ki kilo vermeye başlıyorum ayrıca programımın ve beslenmemin tam olarak doğru olduğunu düşünmüyorum bu yüzden kilo almam için tavsiyeler ve daha doğru bir Full body programı oluşturmam için tavsiye verecek deneyimli kişiler varsa çok memnun olurum. Bundan önce YouTube üzerinden baktım fakat her kanal farklı tavsiyeler verince buraya yazmaya karar verdim.
Güray Aydın hipertrofi antrenmanını yaparsan gelişim kaçınılmaz olacaktır.

Ne buluyorsan ye zaten 45 kilosun salondaki çoğu insanlar 45 kiloyu ısınmak için bile kullanmıyor mesela ben barbell row yaparken bile 70 kiloyla ısınıyorum yani sen ne buluyorsan ye taş bile bulsan ye sadece camış gibi ye ve spor yap obez olursun diyenleri takma ve bana güven 1 ay boyunca full body çalış ve hayvan gibi ne bulursan ye

Güray Aydın hipertrofi antrenmanını yaparsan gelişim kaçınılmaz olacaktır.
Adam 45 kilo daha spora yeni başlamış o programı biz bile arkadaşlarla denedik overtraining oluyorduk bu adam o antremanı çıkarırmı bilemem ayrıca ilk 1 2 ay zaten fullbody yapılır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı