Sporda ilk ayda ve ölçülerde çok değişiklik yok

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba forum üyeleri, bir ay önce spora başladım ve bugün tekrar ölçüm yaptırdım. Çok fazla değişiklik olmamış. Tabii ki hemen değişim beklemiyorum onun farkındayım ama bir ay için bu değerler nasıl? Bir yorumlar mısınız? Bu arada herhangi bir creatin veya protein tozu kullanmıyorum. Yiyebildiğim kadar et, tavuk yemeye çalışıyorum.

Kilom 67-68 geliyor genelde.
Boy: 178 (tam emin değilim ama böyle bir şey)

Spora başladığım ilk gün ölçüm yaptığımdaki değerler:

Omuz: 107
Göğüs: 92
Kollar: 30
Göbek: 89

Bugün yani 1 ay sonraki değerlerim:

Omuz: 110
Göğüs: 87
Kollar: 30
Göbek: 86

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle düşünün. Gelişim öyle bir anda görülmez. Siz her uyandığınızda diyor musunuz boyum uzamış mı diye? Bu da öyle bir süreç. Bir süre sonra kendiniz bile fark edersiniz.
Dediğim gibi hemen bir değişiklik beklemiyorum zaten. Örneğin kollar aynı kalmış diyorum. 1-2 cm de olsa bir değişiklik yok. Acaba yeme içmede bir problem mi var bilemedim.

Dediğim gibi hemen bir değişiklik beklemiyorum zaten. Örneğin kollar aynı kalmış diyorum. 1-2 cm de olsa bir değişiklik yok. Acaba yeme içmede bir problem mi var bilemedim.
Olabilir. Genetik olarak da olabilir. Bende 1 ay gitmiştim ve çok büyük bir değişim yoktu. Kardeşim her ne kadar etki göstermiş desede. Bırakma sebebim de fiyatlardan dolayı. Salonu ayrı para, Yeme içme ayrı para. İşe girdiğimde başlamayı düşünüyorum tekrardan.

Olabilir. Genetik olarak da olabilir. Bende 1 ay gitmiştim ve çok büyük bir değişim yoktu. Kardeşim her ne kadar etki göstermiş desede. Bırakma sebebim de fiyatlardan dolayı. Salonu ayrı para, Yeme içme ayrı para. İşe girdiğimde başlamayı düşünüyorum tekrardan.
Anladım, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı