Spordan önce ne yapmalı?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 493
Özel hocaya gerek yok hocam şimdilik ağır diyetede girmeyin sadece düzenli beslenmeye çalışın kendinize bir disiplin oturtun aralıklı orucu öneririm ve l karnitin supplementinden mucizeler beklemeyin eğer boşta paranız var ise alabilirsiniz bol bol su içmeye özen gösterin tempolu şekilde yürüyüş yapacaksınız yürüme bandında ve yürüme bandını eğimli olarak ayarların kesinlikle bu konuda güray aydını öneririm hem sağlam bir vücut geliştirmeci hem de doktor YouTube'dan yağ yakma videolarını izlemenizi öneririm. Ama işin sırrı yürüyüş, su ve diyet hocam.

Özel hoca yerine bodyforum gibi forum sitelerini incelersen kendi kafandaki soruları daha kolay cevaplarsın. Okul bittiği gibi başlamayı düşünüyorum demişsiniz bende yazın spora başlamıştım eğer gerçekten güzel bir motivasyon ve hırsla başlarsanız ilk ayı rahat götürebilirsiniz. İlk aydan sonra iş motivasyon yerine disiplininize kalıyor.

Özel hoca yerine bodyforum gibi forum sitelerini incelersen kendi kafandaki soruları daha kolay cevaplarsın. Okul bittiği gibi başlamayı düşünüyorum demişsiniz bende yazın spora başlamıştım eğer gerçekten güzel bir motivasyon ve hırsla başlarsanız ilk ayı rahat götürebilirsiniz. İlk aydan sonra iş motivasyon yerine disiplininize kalıyor.

Kilo vermen içinde klasik bir söz ama beslenmeni gözden geçirmen gerek :D.Her yemeğinin yanında yeşillik (özellikle marul) yemeye çalış,ortalama 100kilo olduğun için günde 4-5 litre su içmeye çalış,çok fazla acıktığın zamanlar ara öğün olarak 4-5 kaşık yoğurt ye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı