Loewrxx Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #1 Merhaba, normalde sadece spordan sonra 1 ölçek kullanıyordum fakat bugün yeterli proteini alamadığımı düşündüm. haşlanmış yumurta, tavuk vb. yemedim. Bu yüzden bugün spordan önce ve sonrasında 1 ölçek kullandım, sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2024
Merhaba, normalde sadece spordan sonra 1 ölçek kullanıyordum fakat bugün yeterli proteini alamadığımı düşündüm. haşlanmış yumurta, tavuk vb. yemedim. Bu yüzden bugün spordan önce ve sonrasında 1 ölçek kullandım, sorun olur mu?
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #2 Sorun olmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Loewrxx Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 1.333 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #3 Aodien_yigit dedi: Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki önce ve sonramı yoksa sadece sonramı daha iyi olur creatinde kullanıyorum çünkü Artı 0 Eksi
Aodien_yigit dedi: Sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam peki önce ve sonramı yoksa sadece sonramı daha iyi olur creatinde kullanıyorum çünkü
Aodien_yigit Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 2.197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #4 Loewrxx dedi: Hocam peki önce ve sonramı yoksa sadece sonramı daha iyi olur creatinde kullanıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Sonra alımı daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Loewrxx dedi: Hocam peki önce ve sonramı yoksa sadece sonramı daha iyi olur creatinde kullanıyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Sonra alımı daha iyi olur.