Spordan sonra yemek yenmeli mi?

Griffn

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Polisliğe hazırlanıyorum kilo olarak tam sınırdayım. Endişem yok her türlü veririm ancak doğru şekilde vermek istiyorum. Kalori hesabı yaptığımda 1700 küsur günlük almak gerekiyor zayıflamak için ben bu miktarı istesem de dolduramıyorum bazen. Ancak o halde kilo veremiyorum sanırım bir yerde yanlışlık var. Spordan gelince de yemek yenmeli mi bilmiyorum aç olduğum için genelde patates falan haşlatıp yiyorum bir sakıncası var mı sizce?

1.75 79 kilo 23 yaş.

Ağırlık idmanı yapıyorsan antrenmanda kasların yırtılacağı için karbonhidrat ve protein içerikli şeyler tüketirsen kasların daha çabuk onarılır ve daha hızlı büyür. Yeterli verimi ve gücü alabillmek için de spordan 1-2 saat önce karb içerikli tüketim yapılmalı ki performansta artış olsun. Antrenman bitince sade soda+tuz da yapabilirsiniz mineraller kaslarınızı iyi besler ve enerji verir

Ağırlık idmanı yapıyorsan antrenmanda kasların yırtılacağı için karbonhidrat ve protein içerikli şeyler tüketirsen kasların daha çabuk onarılır ve daha hızlı büyür. Yeterli verimi ve gücü alabillmek için de spordan 1-2 saat önce karb içerikli tüketim yapılmalı ki performansta artış olsun. Antrenman bitince sade soda+tuz da yapabilirsiniz mineraller kaslarınızı iyi besler ve enerji verir.

Yok hocam ağırlık üzerine çalışmıyorum. Sürekli kondisyon parkuru koşma, hızlanma vb. dediklerinizi yapayım mı gene de?

Yok hocam ağırlık üzerine çalışmıyorum. Sürekli kondisyon parkuru koşma, hızlanma vb. dediklerinizi yapayım mı gene de?
Evet yapabilirsiniz hocam, kondisyon ve hız için karın bölgesi ve bacaklara yüklenmek önemli. Salonlarda bisiklet bulunuyor karın kaslarını ve arka bacakları bi hayli çalıştırıyor

Evet yapabilirsiniz hocam, kondisyon ve hız için karın bölgesi ve bacaklara yüklenmek önemli. Salonlarda bisiklet bulunuyor karın kaslarını ve arka bacakları bir hayli çalıştırıyor.

Teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için.
Son olarak sürekli soda tuz mu yapmalıyım yoksa atıştırmak serbest mi :) mantığını öğrenirsem iyi olur :)

Teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için.
Son olarak sürekli soda tuz mu yapmalıyım yoksa atıştırmak serbest mi :) mantığını öğrenirsem iyi olur :)t
Tamamen tercih meselesi, tadını beğenmezsen limon da sıkabilirsin churcil için. Atıştırma konusunda genelde spor hocaları şekeri komple keser ama iradene ve sürece güvendiğin müddetçe tatlı şeyler de yiyebilirsin, sonuç olarak kondisyon yapıyormuşsun yediğin şeker enerji ve yağa dönüşür yağ kısmı da kardiyo ile atılır kilo alma gibi bi derdin olacağını zannetmiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı