Evet bende o yüzden sonbaharı bekliyorum. Galiba en son 45 liraya düşmüştü?129 lirayı hak etmediğini düşünüyorum fakat güzel bir indirime girerse kesinlikle alınır. Zevkli bir oyun.
Hiç bilgim yok fakat o fiyat makul gibi, aynı seviyelere inerse. Bu arada mümkünse DLC'ler ile birlikte alın. EA oyunu sonuçta, bir yerde sıkılıp ihtiyaç duyacaksınız. İndirimden faydalanmak en iyisiEvet bende o yüzden sonbaharı bekliyorum. Galiba en son 45 liraya düşmüştü?
Ea play ne?32.50 TL’ye iniyor indirimde. 12 saat oynanış süresi varmış fakat 10 senelik oyuna bu fiyat bence fazla. Eğer Game Pass’iniz yoksa bence gidin bir Coca-Cola Lime alın çıkan kodu kullanın, hem 2 ay Game Pass’iniz hem de EA Play’iniz olur. Spore’a da erişim sağlarsınız. En mantıklısı bu gibi duruyor bence.
Bence de fazla. DLC almayı pek düşünmüyorum bu arada.32.50 TL’ye iniyor indirimde. 12 saat oynanış süresi varmış fakat 10 senelik oyuna bu fiyat bence fazla. Eğer Game Pass’iniz yoksa bence gidin bir Coca-Cola Lime alın çıkan kodu kullanın, hem 2 ay Game Pass’iniz hem de EA Play’iniz olur. Spore’a da erişim sağlarsınız. En mantıklısı bu gibi duruyor bence.
EA oyunlarının toplandığı bir oyun hizmeti. 65+ oyuna aylık 30 TL’ye erişebiliyorsunuz yanında Game Pass de var. Yani aslında Game Pass’in yanında EA Play var ama anladınız demek istediğimi.Ea play ne?
EA oyunları (Activision da aynı şekilde) öyle hocam yapacak bir şey yok. Crysis Warhead alacaktım ben de 32.50’tu o da. 4 saatlik oyuna vermedim o parayı oynamadım ben de. EA Play’de de olmayınca. Dediğim gibi bence Game Pass alın. 6 TL’ye gelecek Coca-Cola alırsanız. Siz daha önceden kullandıysanız, anneniz, babanız, arkadaşınızın Microsoft hesabında etkinleştirip oyun paylaşımı sayesinde de oynayabilirsiniz.Bence de fazla. DLC almayı pek düşünmüyorum bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.