MYT Müzik. Play Store'da var. Reklam az çıkıyor.
Myt müzik. Play Store'da var. Reklam az çıkıyor.
TIDAL ve Apple Music ozelinde: Hi-Res. Duzgun masaustu uygulama, dolayisiyla tarayiciya muhtac olmamak ve PC'ye muzik indirebilmek. Spotify ozelinde: Discord ve benzeri platformlarda entegrasyon, PC'de calan muzigi telefon ile istedigin yerden kontrol edebilmek, ses seviyesini oynayabilmek. Daha iyi Apple Car Play uyumu. Daha sayarim da. Yeterli gelmeli sanirim.YT Music varken insanların neden hala diğer uygulamaları kullandığını anlamakta zorlanıyorum ama yorum yapmayacağım.
Çoğu kullanıcı için günlük hayatta kullanılan Feature'lar değil. Özellikle tarayıcı herkesin elinin altındayken... Hi-Res kısmı eyvallah da ben profesyonel müzikle uğraşan biriyim daha hiç "YT Music de çok kalitesiz yaa" demedim. Yani eyvallah yazmışsın da kaçta kaçını kaç insan gerçekten ihtiyaç duyduğu için kullanıyor. En basitinden ne kendim ne de çevremde şu Feature'ları kullanan birini görmedim.TIDAL ve Apple Music ozelinde: Hi-Res. Duzgun masaustu uygulama, dolayisiyla tarayiciya muhtac olmamak ve PC'ye muzik indirebilmek. Spotify ozelinde: Discord ve benzeri platformlarda entegrasyon, PC'de calan muzigi telefon ile istedigin yerden kontrol edebilmek, ses seviyesini oynayabilmek. Daha iyi Apple Car Play uyumu. Daha sayarim da. Yeterli gelmeli sanirim.
Demek ki sandiginin aksine oyle ki insanlar tercih ediyor.Çoğu kullanıcı için günlük hayatta kullanılan Feature'lar değil
İnsanların çoğu marka değerinden ve bu alandaki ilk platform olması sebebiyle alışkanlıklarından tercih ediyorlarDemek ki sandiginin aksine oyle ki insanlar tercih ediyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.