Spotify bilgisyara kurulamıyor

Murphysic

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Spotify'ı yüklüyorum internetten. Sonra indirilenlere girip çalıştırıyoruz ya hani kurması için orada açılmıyor. Kuruluma devam etmiyor ve yükleyemiyorum. Format atmakta bir çözüm sunmadı ne yazık ki. Exe dosyası tepki vermiyor. Birçok forum ve sitede herkes bu konu hakkında konuşuyor ama hala bir çözüm bulabilen yok.

Hocam görev yöneticisini açıp arka planda çalışıp çalışmadığına bakar mısınız ? eğer çalışıyorsa görevi sonlandır diyin ardından yöneticisi olarak çalıştırın
Olmadı Microsoft Store üzerinden yüklemeyi deneyin

Hocam görev yöneticisini açıp arka planda çalışıp çalışmadığına bakar mısınız ? eğer çalışıyorsa görevi sonlandır diyin ardından yöneticisi olarak çalıştırın
İlk isim ona bakmak oldu zaten ama spotify ile alakalı hiç bir şey gözükmüyordu. Yönetici olarak calistirmayi denedim gene tepki vermedi ne yazıkki.

Son düzenleme:
İlk olarak cmd yi yönetici olarak çalıştırın ardından sfc /scannow yazıp enter diyin
ardından Microsoft Store üzerinden yeniden indirmeyi deneyin

Olmaz ise

Windows tuşu + Q yapın ardından çıkan kutucuğa WSReset.exe yazıp enter diyin
ardından Microsoft Store üzerinden yeniden indirmeyi deneyin

Bunlar da olmazsa benden bu kadar hocam kusura bakmayın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı