Spotify çevrim dışı sorunu

Raekwon1903

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2020
Mesajlar
36
İnternet bağlantım olmasına ve çevrim dışı mod kapalı olmasına rağmen açılışta çevrim dışı yazıyor ve beğenilen şarkılar listeme erişemiyorum.
Çıkıp tekrar giriş yapmama ve silip tekrar yüklememe rağmen düzelmedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetle ya da Apple ile alakası yok maalesef. Win10'da yaşıyorum bu sorunu telefonumda ki Spotify'de de hiçbir sorun yok.
Adsız.png Açtığım anda bu şekilde çevrimdışı yazıyor. Gözat kısmındaki şarkıları oynatabiliyorum ancak beğendiğim şarkılar kısmı tamamen boş görünüyor.
 
Son düzenleme:
İnternetle ya da Apple ile alakası yok maalesef. Win10'da yaşıyorum bu sorunu telefonumda ki Spotify'de de hiçbir sorun yok.
Eki Görüntüle 612908 Açtığım anda bu şekilde çevrimdışı yazıyor. Gözat kısmındaki şarkıları oynatabiliyorum ancak beğendiğim şarkılar kısmı tamamen boş görünüyor.
Benim pcde de bu sorun olmuştu kırsan ets dc steam falan açıktı bide mod indiriyodum ram zorlandı bi şekilde ve spotify kapandi yeniden başlattığığımda spotify yükleniyor dedi ve birdaha bu sorunla karşılaşmadım
 
Eğer Spotify'ın kendi sitesinden indirdiğiniz uygulamasında bu sorun yaşanıyorsa Microsoft Store üzerinden indirmeniz gerekiyor. Bu tarz sorunlar genel olarak bundan kaynaklanıyor olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı