İnceleme Spotify mı yoksa Apple Music mi?

Öğrenci fiyatları çok yakın, 50 kuruş az verip daha kaliteli sesle Apple Müziğe geçtim. Dinlediğim tüm şarkılar da olduğundan bir kayıp yok.
Apple daha iyi.
Fark 5 TL olmuş, Apple öğrenciye daha iyi.

Ben Apple Music kullanıyorum gayet memnunum arayüzü karmaşık değil. Ses kalitesi zaten güzel. Sıkıntısı bilgisayarda stabil çalışmaması ki bu sorun kısa zaman da çözülür diye düşünüyorum bir de Gmail hesabı ile kaydolursanız TV'ye bağlanamıyorsunuz o yüzden iCloud kullanın.

YT müzik, YT premium planı dahilinde olduğundan ötürü kullandığım bir uygulama. Öğrenci planıyla da 20 liraya denk geliyor.

Kısacası bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz

YT müzik, YT premium planı dahilinde olduğundan ötürü kullandığım bir uygulama. Öğrenci planıyla da 20 liraya denk geliyor.

Kısacası bir taşla iki kuş vurmuş oluyoruz

Tosla ile %50 tosback de alıp 10 liraya gelmiş oluyor.

Spotify’ın kesinlikle şu ses kalitesini artık arttırması gerekiyor, umarım ses kalitesi arttığında fiyatı çok uçuk ayrı bir plan olarak çıkmaz. Ayrıca çevrimdışı modda da şarkı sözlerini göstermesi lazım, sadece çevrimiçi modda görebilmek can sıkıcı olabiliyor bazen.

Kalite açısından Apple daha iyi diye biliyorum. Hatta şu an bu tip platformlar içinde kalite bakımından en iyisi.

MP3 indirip 3U Tools'dan iPhone UMA atıyorum, ses kalitesi Spotify'dan daha iyi zaten, internetimde gitmiyor, istediğim müziği reklamsız dinliyorum. Sırf 3IQ bir bot size bildiğiniz şarkıları önerecek diye niye para veriyorsunuz? Bizim insanımız para harcamayı çok seviyor nedense.

Yıllardır Spotify kullanıyorum. Apple müzik AirPods pro 2 ile sizce fark eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…