Spotify Premium vs YouTube Premium

Martı Men

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. 1 yıldan uzun süredir Spotify kullanıyorum fakat artık Spotify o samimiyeti bozup da paragöz olmuş gibime geliyor. Geçenlerde Play Store'dan 2 ay bedava YouTube Premium aldım. Aklıma YouTube Music geldi. Spotify'ı iptal edip YouTube geçmeyi düşünüyorum. YouTube'un eksisi falan varsa söyler misiniz? Bir de PC'de de kullanıyorum, YouTube Music'in uygulaması falan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir dönem kullanmıştım 1-2 yıl önce. PC uygulaması var diye biliyorum. Artı olarak Spotify'da olmayan bazı şarkıları dinleyebiliyorsun.

Merhaba. 1 yıldan uzun süredir Spotify kullanıyorum fakat artık Spotify o samimiyeti bozup da paragöz olmuş gibime geliyor. Geçenlerde Play Store'dan 2 ay bedava YouTube Premium aldım. Aklıma YouTube Music geldi. Spotify'ı iptal edip YouTube geçmeyi düşünüyorum. YouTube'un eksisi falan varsa söyler misiniz? Bir de PC'de de kullanıyorum, YouTube Music'in uygulaması falan var mıdır?
YouTube Premium'da dediğiniz gibi hem YouTube Premium hemde YT Music premium alıyorsunuz ve daha fazla müzik var, Spotify'ın YT Music'e göre normal bir kullanıcı için artısı yok.

Youtube Music masaüstü uygulaması yok diye biliyorum.

5-6 yıldır kullanıyorum Youtube Premium'u. Hiçbir şikayetim veya eksik gördüğüm bir yanı yok. Spotify kullanmadım ama fazlasıyla yeterli geliyor bana.

Ben bir dönem kullanmıştım 1-2 yıl önce. PC uygulaması var diye biliyorum. Artı olarak Spotify'da olmayan bazı şarkıları dinleyebiliyorsun.

YouTube Premium'da dediğiniz gibi hem YouTube Premium hemde YT Music premium alıyorsunuz ve daha fazla müzik var, Spotify'ın YT Music'e göre normal bir kullanıcı için artısı yok.
Ben eskiden myt müzik kullanıyordum, aynı şeyi düşündüğüm için. Ancak Spotify kullanımı daha rahat hocam. Geçince anladım gerçekten. Akıllı öneriler, liste oluşturma vs. Spotfy'da daha rahat diğer uygulamalara göre.
Bende YouTube premium da var ancak sadece video için kullanıyorum.

Spotify arayüz ve kullanım olarak göze daha hoş geliyor. Fakat fiyat olarak Spotify çok pahalı geliyor bana. YouTube Premium daha avantajlı hem reklamsız video hem de müzik.

Spotify'da öğrenci planı alınabilirse iyi diğer türlü YouTube Premium'la aynı fiyat.

YouTube Premium daha mantıklı, bir ton ekstra özellik ile geliyor.
Spotify hem rakiplerine göre pahalı hem rakiplerine göre kötü ses kalitesi veriyor, hatırladığım kadarıyla YouTube ile ses kalitesi farkı olmasa da çok çok daha çeşitli özellikler ve müzikler dinleyebilirsiniz.

Spotify arayüz ve kullanım olarak göze daha hoş geliyor. Fakat fiyat olarak Spotify çok pahalı geliyor bana. YouTube Premium daha avantajlı hem reklamsız video hem de müzik.

Spotify'da öğrenci planı alınabilirse iyi diğer türlü YouTube Premium'la aynı fiyat.
Öğrenci planı+papara cashback ile çok ucuza geliyor hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı