Spotify ve Youtube Music'e benzer uygulama önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ücretsiz olarak ikisini de kullandım ancak hiç memnun kalmadım ve direkt olarak sildim. Bu iki uygulamaya benzeyen bir şarkı, müzik uygulaması arıyorum. Ancak bu iki uygulamanın kısıtlamalarını barındırmayan ve ücretsiz bir uygulama olması gerekiyor.

Deezer, 3 aylığına 1 lira ödediğin bir kampanyası var.
Spotify'da da 3 aylığı ücretsiz denemeni sağlayan kampanyası var.
Bu arada Youtube Music için de deneme süresi 3 ay oldu.
Yok, hiç uğraşamam diyorsanız MYT Music var.

Onların ücretsiz olması için başta kart bilgilerini girmek gerekiyor. Ardından kendi kendine para çekmeye başlıyormuş eğer iptal etmezsek. Hatta "iznim olmadan kartımdan para çekti" diyenler bile var. Direkt olarak ücretsiz verse neyse de ben asla hiçbir uygulamaya kart bilgilerimi yazmam.

Onların ücretsiz olması için başta kart bilgilerini girmek gerekiyor. Ardından kendi kendine para çekmeye başlıyormuş eğer iptal etmezsek. Hatta "iznim olmadan kartımdan para çekti" diyenler bile var. Direkt olarak ücretsiz verse neyse de ben asla hiçbir uygulamaya kart bilgilerimi yazmam.
Bu tarz şeyler için İninal tarzı kartları kullanmanız daha iyi olur. Para yatırmadığınız sürece sizden kimse para alamaz.

Sizin onay vermediğiniz bir çekim olamaz. Yıllardır birçok müzik servisine aboneyim ayrıca içerik (dizi-film) gibi servislere de otomatik ödeme yaparım. Sözleşmede belirtilen zamanda iptal ederseniz diğer ay kimse para çekemez. Ayrıca onayladığınız miktar dışında da çekilemez. Bir değişiklik olursa çok önceden zaten haber veriyorlar zam olacak şu bu diye. Soruya gelirsek, Tidal bir ara 2TL idi 4 ay boyunca. 1 aya yakın zamandır kullanıyorum, Spotify'nin içinden geçer kalite olarak.

Hocam ben spotify için sanal kart ile üyelik başlattım 3 aylık. Ücretsiz kullanıyorum. Bitsin bir daha aynısını yapacağım. Sonuçta beyin bedava. 😀
Spotify kazanamayıp batınca ne olacak? Milletimizin beyni bedava olduğu için bu haldeyiz. 6 kişi, kişi başı 4.5TL'e geliyor, bundan mı kaçmak ''Beyin bedava'' oluyor? ..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı