Ses kalitesi her ne kadar TIDAL, Apple Music kadar iyi olmasa da sadece beraber dinleme özelliği için Spotify. Hayati bir özellik benim için. Bir gün bir kızla dinleme dileği ile
Bu aralar arada kaldığım çelişki şu anda Apple müzik kullanıyorum. Kulaklık da AirPods 2. Nesil önceden Spotify kullanıyordum arasında bariz bir fark göremedim. YouTube müzike geçmek istiyorum ama Apple Watch üzerinden Apple müziği kullanmak da güzel. Kararsız kaldım.
Bu aralar arada kaldığım çelişki şu anda Apple müzik kullanıyorum. Kulaklık da AirPods 2. Nesil önceden Spotify kullanıyordum arasında bariz bir fark göremedim. YouTube müzike geçmek istiyorum ama Apple Watch üzerinden Apple müziği kullanmak da güzel. Kararsız kaldım.
Tidal gitti Deezer şu anda ses kalitesiyle önde. Spotify ve apple müzik çok popüler ve çok fazla insana hizmet sunuyorlar. Dosyaların hızlı aktarımı için sıkıştırma yapıklarını düşünüyorum.