Spotify vs. Apple Music vs. YouTube Music

• Konuyu başlatan Wexiar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 98
  • Görüntüleme 25.263

Siz hangisini kullanıyorsunuz?

• Spotify

Oy: 110 53,1%
  • Apple Music

Oy: 41 19,8%
  • YouTube Music

Oy: 56 27,1%

• Oy verenlerin toplamı
    207
Bluetooth ile deniyorum ama sesi kısık veriyor gibi Dolby Atmos. Kayıpsız için ise yeterli olduğunu düşünmüyorum bu kulaklığın.

Çin’den aldığım bir kulaklık ile kullanıyorum. Gürültü engelleme, şeffaf mod gibi özellikleri bulunan bir kulaklık. Acaba bunda çalışır mı işte onu merak ediyorum. Yani farkı da anlamış değilim.

Kullandığınız kulaklık nedir?

Çakma bir şey, markasız. Çin malı işte. 🤷‍♂️😁

Kaliteli kulak içi kaliteli kulaklıklar Çin kulaklıkları oluyor genellikle, yani bu görüşünüz pek geçerli değil.

Kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız en azından 1000-1500 TL gözden çıkarmanız gerek.

Spotify en iyi ses kalitesini veriyor. Bildiğim kadarıyla sanal ortamdaki en iyi ses kalitesini veren platform.
Platformların sıkıştırma algoritmaları:

Apple Music: Kayıpsız ALAC
Spotify: 320 Kbps OGG

YouTube Music: 256 Kbps AAC
iTunes: 256 Kbps AAC

YouTube Video: 128 Kbps OPUS
YouTube Music Video: 128 Kbps AAC

Ses kalitesi sıralaması (iyiden kötüye):

ALAC > 320K OGG > 256K AAC > 128K OPUS > 128K AAC

Tercihim Apple Music.

Apple Music en iyi kaliteyi sunuyor.

Kaliteli kulak içi kaliteli kulaklıklar Çin kulaklıkları oluyor genellikle, yani bu görüşünüz pek geçerli değil.

Kaliteli müzik dinlemek istiyorsanız en azından 1000-1500 TL gözden çıkarmanız gerekiyor.

Apple Music en iyi kaliteyi sunuyor.

Şu anlık işimi görüyor. Bozulana kadar devam.

iPhone kullanıyorum. YouTube music sanki, Apple müziğe göre daha çok şarj yiyor gibime geldi. Bu yüzden Apple Music geçsem diye düşündüm. Kararsız kaldım ama sanırım YouTube music ile devam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı