Spotify vs Deezer

78501

Kilopat
Makaleler
5
Merhabalar. Şu an her ikisine de ücretsiz Premium aboneliğim mevcut. Deezer biraz daha kaliteli gibi geldi. Çok kaliteli kulaklık kullanmadığım için çok net ayırt edemiyorum. Genelde Türkçe rap ağırlıklı dinliyorum. Aradığım tüm şarkıları Deezer'da da buldum. Müzik kütüphaneleri benzer gibi geldi. Sonuç olarak siz hangisini kullanıyorsunuz? Hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. Şu an her ikisine de ücretsiz Premium aboneliğim mevcut. Deezer biraz daha kaliteli gibi geldi. Çok kaliteli kulaklık kullanmadığım için çok net ayırt edemiyorum. Genelde Türkçe rap ağırlıklı dinliyorum. Aradığım tüm şarkıları Deezer'da da buldum. Müzik kütüphaneleri benzer gibi geldi. Sonuç olarak siz hangisini kullanıyorsunuz? Hangisini önerirsiniz? Teşekkür ederim.

Ben Spotify diyorum. Daha samimi bir arayüzü var. Ses kalitesi iyi.
YouTube Music ikisini de ezer geçer bence.

Evet fark eder. Şu an kullandığınız kulaklık nedir? Kaliteli dediğiniz kulaklık nedir?
Şu an Baseus H04 kullanıyorum. Arasında kaldığım kulaklıklar:
ED4'ün tasarımı daha çok hoşuma gitti. Diğer tipten hiç kullanmadım. Daha önce KZ EDR2 kullandım ve memnun kalmıştım.

Eski Türkçe şarkıları ağırlıklı dinlediğim için spotify daha mantıklı geliyor bana. Zeki Müren şarkılarının çeyreği deezer'da yok. Birde spotify'e bilgisayardan 10 saniyede şarkı eklenebiliyor. Deezer'da böyle bir özellik var mı bilmiyorum.

Şu an Baseus H04 kullanıyorum. Arasında kaldığım kulaklıklar:
ED4'ün tasarımı daha çok hoşuma gitti. Diğer tipten hiç kullanmadım. Daha önce KZ EDR2 kullandım ve memnun kalmıştım.

Hocam kalitesiz bir kulaklıktan kaliteli bir kulaklığa geçişte ses kalitesi dinlenen müzik aynı ise ve bitrate aynı ise fark eder. Ben kablolu kulaklıklardan. Kablosuz kulaklık bakarsanız yardımcı olurum.

Deezer'da FLAC kalitesinde dinleme şansınız var. Fakat FLAC kalitesini o kulaklıklarla hissetmeniz mümkün değil.
Spotify'da Deezer'da 320 kb/s kalitesinde müzik dinletebiliyor. Arayüz dışında fark yok denebilir. Belki Spotify'da şarkı çeşitliliği 1 tık daha iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı