Spotify vs YouTube Music

Meraba spotify vs youtube müzik ?

• Oy verenlerin toplamı
    9

864449

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Şu an YouTube müzik kullanıyorum ama Spotify geçilir mi gerek mi? Hem müzik kütüphanesi olarak hem arayüz hem de sanatçı bakımından hangisi daha iyi?
Sizin düşünceleriniz nelerdir? Ve siz daha çok hangisini tercih ediyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Şu an YouTube müzik kullanıyorum ama Spotify geçilir mi gerek mi? Hem müzik kütüphanesi olarak hem arayüz hem de sanatçı bakımından hangisi daha iyi?
Sizin düşünceleriniz nelerdir? Ve siz daha çok hangisini tercih ediyorsunuz?

Mobil ise YT Music, PC ise Spotify çok net.

Kütüphane olarak YouTube müzik, arayüz olarak Spotify daha iyi ama YouTube müzikte iki sanatçının aynı sanatçı profili üzerinde gözükmesi gibi bir sıkıntı olabiliyor. Fiyat olarak da YouTube müzik daha avantajlı. Ses kalitesinde pek bir fark yok. YouTube müzikte kalmanızı öneririm.

Ses kalitesi bakımından Youtube Music her türlü daha iyi. Kendi deneyimlerime bakarak söylüyorum. Spotify, yüklenen müzikleri OGG Vorbis gibi MP3'ten pek farkı olmayan eski bir formatta depolarken Youtube ise kayıplı ses formatlarının en üstün olanı Opus'a convert ediyor. Spotify ses kalitesi dışında güzel, şarkı öneri algoritmaları / birlikte dinleme olayı vs.

Ses kalitesi bakımından YouTube Music her türlü daha iyi. Kendi deneyimlerime bakarak söylüyorum. Spotify, yüklenen müzikleri OGG Vorbis gibi MP3'ten pek farkı olmayan eski bir formatta depolarken YouTube ise kayıplı ses formatlarının en üstün olanı Opus'a convert ediyor. Spotify ses kalitesi dışında güzel, şarkı öneri algoritmaları / birlikte dinleme olayı vs.

YouTube iki kanal çıkıyor: Bir sanatçının resmi kanalı varken, bir de Topik çıkıyor. Özellikle YouTube Müzik uygulamasını kullanırken Topik çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı