Spotify vs YouTube Music

Telefon için olanı bilmiyorum da PC'de 7-8 şarkıda bir atıyor.(YT müzik neredeyse her şarkıda bir)

Haklısın YT Music daha fazla reklam veriyor ancak daha yeni Spotify premium ödemesini yapmadım 2 şarkıda bir reklam veriyor, 8 şarkıda bir reklam verse premium almam diye düşünüyorum 😀

Spotify ses kalitesi olarak çok daha kaliteli. Apple Music daha kaliteli olsa da algoritması sebebiyle Spotify'ı daha iyi bir tercih olarak görüyorum. YouTube konusunda ise ses kalitesi daha kötü olsa da algoritma olarak Spotify'la aynı seviyede olduğunu düşünüyorum. YouTube'un en büyük artısı premium alınca hem YouTube hem YouTube Music'in kullanılabiliyor olması. YouTube Music daha çok cep dostu. Paran yetersizse YouTube, paran bolsa ses kalitesi sebebiyle Spotify öneririm.

Spotify da kullandım dostum ama artık artan fiyatlar yüzündem bunaldım bir de çok fazla yer kaplıyordu. Artı müzik kitaplığı olarak YT Music'in çok altındaydı bunun herkes farkında ama ikisi de eşit durumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şu an bu konuda cidden kararsızım. Bana yardım eder misiniz?
Şahsen Spotify taraftarıyım. (Premium kullanıyorum.)
Daha güzel arayüz, daha güzel kütüphane dizme olayı ve hali hazırda kullanmışlığım var. Ses kalitesi konusuna birşey diyemem, pek ayırt edebilen biri değilim.

Youtube Music ise Fan veya çeşitlilik konusunda mükemmel. Spotify gibi para almadığı için Youtube hertürlü müzik var ve telif sorunu yok okadar. Spotify için "Sonunda buldum" dediğim şarkı 1 ay sonra silinmiş oluyor. Ayrıca istediğim saçma sapan fan içerikleri yok Spotify'da ne yazıkki.
Ama arayüzü çok çirkin.

Son düzenleme:
Arayüz ve ses kalitesi bakımından spotidy ama içerik ve F/P açısından YT. Premium alıp hem video hem müzik kısmını premiumla kullanıyorsun.
Bu arada ses kalitesi olarak en yüksek güçte kalite işleyebilen Deezer diye biliyorum. Eğer onun fatkını anlayacak müzik kulağın varsa ve kulaklığın destekliyorsa bir deneyebilirsin.

Konuyla alakasız bir şey dikkatimi çekti. YT Music ve Spotify fiyatları bireysel, öğrenci ve aile olarak aynı fiyatta şu an.

Gözüm kapalı YouTube Music derim. Bir kere Eurovision müziklerinin canlı performansları Spotify da yok ve normal Eurovision official videolar efektli vs olduğu için gerçekten kötü oluyor. Ayrıca normal para odemedigimizde Spotify işkence. Üstelik YT Music video da var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı