Spotify'dan müzik dinleyince statü atladığını sanmak

Cowering Pikachu 10122019193057.jpg

Hiç bir şekilde art niyetle yazmıyorum bu yorumu. Sosyal'de bu iki platformun karşılaştırıldığı çok konu gördüm ve bazı arkadaşların idrak etmekte zorlandığını düşündüğüm şeyler var. O insanın dinlediği müzisyen sadece Spotify'da paylaşım yapıyor olabilir. Bu kadar basit, değilse ben de biliyorum YouTube'un daha geniş bir yapıya sahip olduğunu. Çok eski şarkıların bile bulunma olasılığının olduğunu.

Bu mantıkla ben TIDAL kullanıyorum hatta başka ülkede olsam Qobuz kullanacağım. En tepede falan mı oluyorum 🤣

Statü için kendini geliştirmeli.

Parasını veririm, kaliteli müziği internet olmayan metroda da dinlerim, arkaplanda da çalarım. Statü falan atladığım yok, bir hizmetin ücretini ödeyip kullanıyorum, o kadar. Spotify'ın ne kadar gerekli olduğunu sorgularsınız, bu başka bir boyut; kullanan insanlarla ilgili böyle bir yargılama yapmak başka bir boyut.

Peki sizin insanları yargılamaktan başka bir gayeniz yok mu? Ya da bu soruyu, "İnsanları sürekli yargılayınca kendini üstün bir insan sanmak" şeklinde mi ifade etmeliydim?

Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı