Squad zamlanır mı?

Wag7r

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu sıralar Steam zamlarıyla meşhur oldu Squad oyununu almak istiyorum fakat alsam mi indirimi mi beklsem karar veremedim, bir bilginiz var mı, bazı zamlar gelmeden önce belli oluyor ama pat diye gelirse ona üzülürüm teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence o fiyata al derim zamlanabilir ilerleyen süreçlerde.

Hocam bence o fiyata al derim zamlanabilir ilerleyen süreçlerde.
Muhtemelen alıcam hocam yapıcak bişey yok sonra hiç alamamaktan iyidir teşekkürler.

Şu an en uygun fiyata buradan alabilirsin. Mümkünse arkadaşlarına da aldır tek başına pek sarmayabilir.
Öneri için sağolun ama pek fark yok zaten papara%10 veriyo 7,9tl 72 liraya tekabül ediyor steam puanıda almış oluyom öyle alırım bide hocam arma3 de güzel mi oda güzel fiyata düşüyo bazen tavsiye edermisiniz

Son düzenleme:
Muhtemelen alıcam hocam yapıcak bişey yok sonra hiç alamamaktan iyidir teşekkürler.

Öneri için sağolun ama pek fark yok zaten papara%10 veriyo 7,9tl 72 liraya tekabül ediyor steam puanıda almış oluyom öyle alırım bide hocam arma3 de güzel mi oda güzel fiyata düşüyo bazen tavsiye edermisiniz
Ben Arma 3 oynamaya yeni başladım pek fikir sahibi değilim ama eğer taktiksel askeri oyunları seviyorsan alabilirsin.

Merhaba şu sıralar Steam zamlarıyla meşhur oldu Squad oyununu almak istiyorum fakat alsam mi indirimi mi beklsem karar veremedim, bir bilginiz var mı, bazı zamlar gelmeden önce belli oluyor ama pat diye gelirse ona üzülürüm teşekkürler.
Marchmadness kodu ile 64 TL, Steam Key olarak teslim ediliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı