Squat rack vs kafes

FAROLİ

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, yaşadığım bir ikilemle ilgili fikirlerinizi almak istiyorum. Amatör bir şekilde sporla ilgileniyorum. Vücut postürünü korumak, sağlıklı yaşam ve dinç kalma amacıyla. Spor salonu benim için hem gereksiz bir maliyet hem de zaman kaybı. Spor salonuna vereceğim 2-3 yıllık ücretle evde spor yapabileceğim birtakım ekipmanlar satın almak istiyorum.

Araştırma sürecinde arada kaldığım durum şu: Decathlon'un squat kafesi mi yoksa Xworks'un squat Rack'ini mi satın almak daha mantıklı olur? Karar veremedim, aslında Decathlon'un kafesi benim için yeterli duruyor. Hardcore bir sporcu olmadığım için 300kg yük kapasitesi olan bir rack çok gerekli değil ancak satın alacağım ürünün de uzun ömürlü olmasını istiyorum, bir kere para vereyim ve beni mümkünse ömür boyu götürsün istiyorum. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım.

Bahsi geçen ürünler:

Kas geliştirme standı - Power rack 900.

Xworks X2 squat rack multi istasyon.

Bende xworksfitness sitesindeki x3 moldelini beğendim ama güvenilir mi bilemiyorum. Sanırım yeni bir site hem youtubeda hem instagramda. Buradan alışveriş yapan varsa bilgi verebilirse senirim.

Galiba kimse alışveriş yapmamış buradan

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı