Sürprizbozan Squid Game 3. sezon finalini beğendiniz mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2.sezon güzeldi aslında ben çok beğenmiş, tek oturuşta bitirmiştim. Ancak bu bitsin gitsin kafasından da ileri hazır elimiz değmişken halledelim özensizliği ile yapılmış. Oyuncu 120 çok çabuk harcandı mesela.
2. sezon güzel değildi bence. 3'ten iyiydi en azından. Yine de boş beleş adayı arama sahneleri (aşırı sıkıcıydı hem 2 hem 3. sezonda), her bölümün yarısı kadar uzun olan hep de son oylara kalan seçimler, sanki birden çok kişi kazanacak gibi anlatılması vesaire vesaire.

Bebeği gördüğüm zaman bir an ben ne izliyorum oldum Netflix'in kralı olan bir diziye bu hiç yakışmadı.
Gerçekten. Koskoca Netflix'in son yıllardaki en büyük dizisini sanki BluTV'deki küçük diziler gibi yapmayı başardılar. Bir de o hamile kız niye hamile hamile katıldı oyunlara? İşin ucunda ölüm olduğunu bilmiyordu kimse ama hamilesin sen nasıl kazanacaktın, bebek de sen de aşırı hassassın sonuçta. Çok mantık hatası var dizide.

2. sezon güzel değildi bence. 3'ten iyiydi en azından. Yine de boş beleş adayı arama sahneleri (aşırı sıkıcıydı hem 2 hem 3. sezonda), her bölümün yarısı kadar uzun olan hep de son oylara kalan seçimler, sanki birden çok kişi kazanacak gibi anlatılması vesaire vesaire.

Gerçekten. Koskoca Netflix'in son yıllardaki en büyük dizisini sanki BluTV'deki küçük diziler gibi yapmayı başardılar. Bir de o hamile kız niye hamile hamile katıldı oyunlara? İşin ucunda ölüm olduğunu bilmiyordu kimse ama hamilesin sen nasıl kazanacaktın, bebek de sen de aşırı hAssassin sonuçta. Çok mantık hatası var dizide.

Bence başlangıçta öyle planlamışlardı. Sonradan değiştirdiler. Başta sarsa da sonrasında "kardeşim zaten devam kararı çıkacak çabuk oylayın devam edelim" sitemleriyle izledim. Keşke birden fazla kazanan olsaydı. Yapacak bir şey yok.

Netflix'in en dip dizisi bile daha iyi efektlere sahip olur bence.

Değişik bir deneyimdi. Beğendiğimi söyleyemem, ama benim aklımda kaldı. Yorum yapmak için tekrar izlemem gerek.

Gerçekten. Koskoca Netflix'in son yıllardaki en büyük dizisini sanki BluTV'deki küçük diziler gibi yapmayı başardılar. Bir de o hamile kız niye hamile hamile katıldı oyunlara? İşin ucunda ölüm olduğunu bilmiyordu kimse ama hamilesin sen nasıl kazanacaktın, bebek de sen de aşırı hAssassin sonuçta. Çok mantık hatası var dizide.

ABD versiyonu için uğraşıyorlar bence hocam. Daha büyük yankı yapacaklarını düşünüyorlar galiba çünkü tek mantıklı açıklaması bu.

ABD versiyonu için uğraşıyorlar bence hocam. Daha büyük yankı yapacaklarını düşünüyorlar galiba çünkü tek mantıklı açıklaması bu.
Finali büyük ihtimalle ona bağlamak için öyle yaptılar zaten.

Squid Game 3 onun yanında efsane kalır bence. Ana diziyi böyle bitirdilerse ara diziyi düşünmek bile istemem.
Öyle demeyin hocam, Better Call Saul'a Breaking Bad'den bile iyi diyorlar.

Öyle demeyin hocam, Better Call Saul'a Breaking Bad'den bile iyi diyorlar.

Bilmiyorum hocam izlemedim açıkçası. Kaldı ki Squid Game ekibi o işi de eline yüzüne bulaştırır. Adamlar daha bebekle köpeğe adamakıllı tasarım yapamamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı