Sürprizbozan Squid Game 3. sezon finalini beğendiniz mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
O kadının 222 için kendi çoçuğnu öldürmesi çok kötü gıcık oldum sonra 222 bebeği yüznden herkes öldü.

O kadının 222 için kendi çoçuğnu öldürmesi çok kötü gıcık oldum sonra 222 bebeği yüznden herkes öldü.
222 bence doğum yapmadan ölmesi daha mantıklı olurdu 333'ün rahatlığı beni çıldırttı ama diziye farklı mesajlar kazandırdı.

Bence dizinin 2. ve dolayisiyla 3. sezonu hiç olmamaliydi, final de kotuydu ayrica.
Bence de tek bir sezonla seyirciye veda edebilirdi.

Gayet güzeldi en iyi sahne 4.duvarı deldiği sahneydi bence.
Haklısınız.

Çok değişik bir finaldi. Günün sonunda hiç kimse kazanmadı. Gi Hun öldü, 333 öldü, 222 öldü, teyze ve oğlu öldü. Kısaca kim varsa öldü ama hepsi de hadi ölsünler de finale hızlı gelelim kafasında ölümlerdi. İlk kez bu sezonda bazı sahneleri sardırdım. Sıkıcı izlemeye değmezdi açıkçası.

Sonunda Polis ve Tefeci karlı çıktı. Ayrıca Frontman'in Amerika sahnesi de bahsedilen alt hikayeler için bir zemin ancak çok boş bir zemin. Herkes öldü kimi oynatacaklar ki?

Karakter duygularını çok iyi yansıtmışlar aslında. Frontman'in 456'yı bağışlamasının sebebi onda kendisini görmesiydi. Bu yüzden son final oyunundan önce ona bıçağı verdi. Zamanında kendisine yapılan gibi aynı. Ancak 456 buradan kesinlikle bir fark oluşturdu Frontman karşısında. İnsanlığını kaybetmedi. Oyunda 456 intihar ettiğinde aslında Frontman'in 2017'deki hali de intihar etti. Bu yüzden finalde kızına sahip çıktı zaten.

Polisin adayı aradığı kısımları sardırırsanız hiçbir şey kaybetmezsiniz. Adam 2 sezon boyunca adayı aradı. Bulduğunda da küçük çocuklar gibi abi abi abi diye bağırdı ve patlayan adadan kaçtı. Hiç gerek yoktu, adayı bulmasa da olurdu. Olan paralı askerlere oldu tamamen. Çok boş karakter ve bu apaçık hissediliyor maalesef ki.

Alt hikayeler ile dizi nasıl devam edecek hiçbir fikrim yok. Keşke zirvede bıraksalardı.

Çok değişik bir finaldi. Günün sonunda hiç kimse kazanmadı. Gi Hun öldü, 333 öldü, 222 öldü, teyze ve oğlu öldü. Kısaca kim varsa öldü ama hepsi de hadi ölsünler de finale hızlı gelelim kafasında ölümlerdi. İlk kez bu sezonda bazı sahneleri sardırdım. Sıkıcı izlemeye değmezdi açıkçası.

Sonunda Polis ve Tefeci karlı çıktı. Ayrıca Frontman'in Amerika sahnesi de bahsedilen alt hikayeler için bir zemin ancak çok boş bir zemin. Herkes öldü kimi oynatacaklar ki?

Karakter duygularını çok iyi yansıtmışlar aslında. Frontman'in 456'yı bağışlamasının sebebi onda kendisini görmesiydi. Bu yüzden son final oyunundan önce ona bıçağı verdi. Zamanında kendisine yapılan gibi aynı. Ancak 456 buradan kesinlikle bir fark oluşturdu Frontman karşısında. İnsanlığını kaybetmedi. Oyunda 456 intihar ettiğinde aslında Frontman'in 2017'deki hali de intihar etti. Bu yüzden finalde kızına sahip çıktı zaten.

Polisin adayı aradığı kısımları sardırırsanız hiçbir şey kaybetmezsiniz. Adam 2 sezon boyunca adayı aradı. Bulduğunda da küçük çocuklar gibi abi abi abi diye bağırdı ve patlayan adadan kaçtı. Hiç gerek yoktu, adayı bulmasa da olurdu. Olan paralı askerlere oldu tamamen. Çok boş karakter ve bu apaçık hissediliyor maalesef ki.

Alt hikayeler ile dizi nasıl devam edecek hiçbir fikrim yok. Keşke zirvede bıraksalardı.
Hocam alt hikayeler ile bir evren yaratabilirler ama Squid game Kore versiyonu kadar patlamaz diye düşünüyorum kimi oynatıcaklar diyorsunuz zaten şu anki kadronun hiç birisi olmayacak ABD versiyonun da yeni yeni oyuncular göreceğiz eğer çok ilgi çekerse Avrupa versiyonu bile gelebilir fakat benim anlamadığım gi-hun hani oyunları bitirecekti, bu ada bu enerjiyi nereden alıyor o da ayrı bir söz konusu yani bence 2. Sezon güzeldi ama 3. Sezon hemen olsun bitsine getirilmiş en azından bir kazanan olsaydı dünyaya 3 gün önce gelmiş bir bebek değil

Hocam alt hikayeler ile bir evren yaratabilirler ama Squid Game Kore versiyonu kadar patlamaz diye düşünüyorum kimi oynatacaklar diyorsunuz zaten şu anki kadronun hiçbirisi olmayacak ABD versiyonun da yeni yeni oyuncular göreceğiz eğer çok ilgi çekerse Avrupa versiyonu bile gelebilir fakat benim anlamadığım gi-hun hani oyunları bitirecekti, bu ada bu enerjiyi nereden alıyor o da ayrı bir söz konusu yani bence 2. Sezon güzeldi ama 3. Sezon hemen olsun bitsine getirilmiş en azından bir kazanan olsaydı dünyaya 3 gün önce gelmiş bir bebek değil

Gi hun isyan başarısız olunca umudunu kaybetti. Teyzenin intiharı pekiştirdi. Çocuğu öldürme çalışmaları da bunu kesinleştirdi. Artık amacı oyunu bitirmek değil, çocukla beraber çıkıp gitmekti. İki kişi kaldıklarında gi hun arada kaldı. Ya kendisini atacaktı ya da çocuğu atacaktı. Gi hun kendisini attı ve çocuğu kurtararak kendi sonunu en anlamlı şekilde yazdı aslında. İnsanlar çok pisleşebilirler ama bebekler, bebekler masumdur. Gi hun bu yüzden öldü, anlamlı gayet de.

Yani Amerika versiyonunda en azından Frontman olacaktır. Ama asla Kore versiyonunu yakalayamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı