Squid Game izlenir mi?

• Konuyu başlatan 467597
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 7.194
Öyle değişik bir huyum var, genelde çok abartılan şeyler güzel olmuyor ama 6. bölümü izledim az önce ve gözlerim baya bir doldu açıkçası. Gerçekten değermiş.

O bölüm bayağı acıklıydı. Az daha salıyordum ben de kendimi.

O bölüm bayağı acıklıydı. Az daha salıyordum ben de kendimi.
Evet o bölüm güzeldi ama onun dışında beni çok üzen bir bölüm olmadı. Hatta o bölümde bile çok tepki göstermedim, bazı arkadaşlarım ağladım falan dedi de abartı bence.

Evet o bölüm güzeldi ama onun dışında beni çok üzen bir bölüm olmadı. Hatta o bölümde bile çok tepki göstermedim, bazı arkadaşlarım ağladım falan dedi de abartı bence.

Kişilik meselesi. Duygusal olan birisi ağlayabilir veya oradaki sahneler fazlasıyla içine dokunabilir. Bence böyle biri olduğum için mutlu sonla bitmesini isterdim. Bu yüzden çok beğenmedim.

Kişilik meselesi. Duygusal olan birisi ağlayabilir veya oradaki sahneler fazlasıyla içine dokunabilir. Bence böyle biri olduğum için mutlu sonla bitmesini isterdim. Bu yüzden çok beğenmedim.
Ben de epey duygusal bir insanımdır hatta Matrix'te Trinity'nin ölümüne ağlamıştım ama bu dizi nedense beni o kadar içine çekemedi. Bir tek Ali ve Sae-Byeok'un ölümüne biraz üzüldüm o kadar.

Selam arkadaşlar, son zamanlarda popüler olan bir dizi var "Squid Game" adında. Sizce bu dizi abartıldığı kadar güzel mi? Bana da izlemem için önerir misiniz? Herkes övünce nedense ilgimi kaybediyorum. 50 dakika üzeri olduğu içinde bir bölümü değer mi sizlere danışmak istedim.
Gayet güzel ancak mükemmel efsane bombastik süpersonik muhteşem bişey değildi. Basit bir mantığı olan ve heyecanlandırıcı dizi, son 2 bölüm (7 ve 8) kötüydü.

Netflix yapımları arasında 8/10

Evet tam şuan bitirdim, sonu hiç güzel değildi. Beklendiği gibi bir son yapıp tadında bırakmaları gerekiyordu diziyi. 2. Sezon çoğu dizi de olduğu gibi ilk sezonun tadını vermeyecek buna eminim.

Evet tam şu an bitirdim, sonu hiç güzel değildi. Beklendiği gibi bir son yapıp tadında bırakmaları gerekiyordu diziyi. 2. Sezon çoğu dizi de olduğu gibi ilk sezonun tadını vermeyecek buna eminim.

La Casa de Papel gibi olacak bu dizide bence.
Dün bitirdiğim Alice in Borderland bana göre bu diziden 2 gömlek daha üstün 2 diziyi de izleyip bitirmiş biri olarak söylüyorum. Mantık hatalarıyla Squid Game biraz sıkıcı olabiliyor ilerleyen bölümlerde. Alice'de var mı? Onda da var fakat Squid Game'deki kadar göze batmıyor.

Selam arkadaşlar, son zamanlarda popüler olan bir dizi var "squid Game" adında. Sizce bu dizi abartıldığı kadar güzel mi? Bana da izlemem için önerir misiniz? Herkes övünce nedense ilgimi kaybediyorum. 50 dakika üzeri olduğu içinde bir bölümü değer mi sizlere danışmak istedim.

Kesinlikle izlenir benim listesem de birinci sıraya geldi ikinci sıraya Breaking Bad kaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı