SR250 vs RS200

hiccc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. 150bin lira gibi bir bütçem var,2. el motor almayı düşünüyorum. İlk kez motor kullanacağım. Acemiliğimi atabileceğim ,F/P, konforlu bir şey istiyorum ve biraz da yakışıklı dursun istiyorum. Bu iki motordan hangisini tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konforlu dediğin anda 250SR elendi. NS200 bakabilirsin konfor için. Racing görünüm için RS200 bakabilirsin. Ben de yeni aldım RS200'ü ilk motor olarak. Titreşim kaynaklı grenaj cızırdama sesi, orijinal aküsünün kötü olması ve kışın düzgün marş vermemesi, lastiklerinin kötü olması ve motorun biraz fazla titremesi dışında bir sorunu yok.

İlk motor olarak 100-110 bin TL'ye alınıp 1-2 sene sonra çok zarar etmeden satılabilir.

Öncelikle racingte konfor beklemeyin, onun dışında 250 sr sahibiyim gayet memnunum 5820 kmde şu an. RS200 pancar motoru gibi geliyor tipi desen, sesi desen hiç hoşuma gitmeyen bir motor ama parça kalite olarak daha iyi olduğunu duydum yine de bir 250 sr etmez benim için.

Öncelikle racingte konfor beklemeyin, onun dışında 250 sr sahibiyim gayet memnunum 5820 kmde şu an. RS200 pancar motoru gibi geliyor tipi desen, sesi desen hiç hoşuma gitmeyen bir motor ama parça kalite olarak daha iyi olduğunu duydum yine de bir 250 sr etmez benim için.

250SR pozisyonu çok yatık. RS200'ün oturuş pozisyonu yatık değil. Gidon yüksekte kalıyor çünkü. Racing dediğin gibi konfor motoru değil, ama RS200 bir istisna.

Bugün bir arkadaşın 250SR'ını denedim. 3000 kilometrede, nazik kullanılmış bir motordu. Motorun arka balata bitmiş 3000 kilometrede. Kalkışta motor inanılmaz titriyor. Aynalar halay çekiyor titreşimden. Motorun vites geçişleri çok iyi değildi. Sert hissettirdi bana. Motordan inerken de depodan tuttum. Depoya basınca gıcırdıyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı