Genzonzi
Hectopat
- Makaleler
- 1
SS 3 siparişini verdim fakat gene de konuyu açmak istedim. Biraz araştırdım genel olarak ikisi de sorunsuz gözüküyor. Ama gene de karar veremedim. SS aerox 3'ün +sı sanırım Bluetooth ile kullanılabiliyor olması. Lakin zaman zaman laptopta da kullanıyorum bu benim için bir + fakat kalite daha önemli, USB'yi taşımak benim için sorun değil. Yurt dışından da SS Apex 7 TKL ghost Edition gelecek inşallah hafta sonu. Ekosistem ve SteelSeries farkından dolayı SS 3 Wireless snow Edition tercih ettim fakat ekossitemi de çok önemseyen biri değilim. Önemli olan kaliteli olup beni üzmeyecek olması. 2 üründen birini kullanıp, yorumlarını benimle paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim. Ya da ikisi arasına fikir verebilecek birileri varsa.
Not: G PRO Wireless dün itibari ile 4 yılın ardından sol tıkı çalıştırmayı bıraktı.
(Forum kapalı olduğu için burada pek araştırma yapamadım, dışarıda da net bilgi bulamadım)
Aslında benim konum Apex 7 TKL ghost Edition gelecek olması. Zaten mouse alacağım ve net bir şekilde beyaz istiyorum. Burada da SS 3 aerox white ağır basıyor ama eğer gerçekten arada fark var ise ekosistemden vazgeçerim. Ama ikisi de üzmez, fazlasıyla yeterli olur denirse SS 3 alacağım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Not: G PRO Wireless dün itibari ile 4 yılın ardından sol tıkı çalıştırmayı bıraktı.
(Forum kapalı olduğu için burada pek araştırma yapamadım, dışarıda da net bilgi bulamadım)
Aslında benim konum Apex 7 TKL ghost Edition gelecek olması. Zaten mouse alacağım ve net bir şekilde beyaz istiyorum. Burada da SS 3 aerox white ağır basıyor ama eğer gerçekten arada fark var ise ekosistemden vazgeçerim. Ama ikisi de üzmez, fazlasıyla yeterli olur denirse SS 3 alacağım. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: