SS Arctis 3 2019 mini inceleme: Mikrofonu testlerdeki gibi değil!

SERDANN

Decapat
Yer
Alem
Daha fazla  
Hocam yakın zamanda Arctis 3 aldım. Ancak almadan önceki izlediğim testlerde dikkatimi çeken bir şey vardı: Yorumlarda kullanıcılar mikrofonun ses netliğini överken, testlerde inceleyenlerin ses kayıtları hiç net ve pürüssüz değildi. Bu durum beni işkillendirse de konfor ve taşınılabilirlik gibi konularda seviyesinde rakipsiz olduğunu düşündüğümden satın aldım.

Windows'un kendi sesli kayıt uygulamasında test ettiğimde gerçekten de inceleme videolarına yakın bir ses aldım ama bir tık daha iyi. Ve açıkçası moralim bozuldu.

Ama sonra Valorant'ta test ettim ve kullanıcıların ne kastettiğini anladım. Bu konuyu da bu sebeple açtım. Yani hevesi olup almak isteyenler varsa kullanıcı yorumlarını inceleme videolarından üstte tutsunlar.

Ayrıca cihazla alakalı diğer konularda sorusu olanlara da yardımcı olabilirim.

Not 1: Bu bir kullanıcı deneyi midir? Ve tamamen tecrübeye dayalıdır. Başka kullanıcılar farklı sonuçlar almış olabilir.
Not 2: Dolby Access'le kullandım.

Son düzenleme:
Elinize sağlık. Kulaklığın tek kötü yanı mikrofon. Bende ses sekmesi yapıyordu, değişim aldım. Yeni gelen üründe bir ara aynı sıkıntıyı yaşadım ancak kendi kendine düzeldi. Kalitesinin ise tatmin edici olduğunu düşünüyorum. Ne çok kötü, ne çok iyi. Yine de Fifine K669B alacağım en kısa zamanda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı