SSD 10 yıl dayanır mı?

10 yıl sonra o teknolojiyi yalvarsak kullanmazsınız merak etmeyin. :)
Abartmayın isterseniz. Harddiskler kaç yıldır var. Tabii ki daha iyisi uygun fiyatlı olunca kullanılır ama bu SSD'nin iyi bir ürün olduğu gerçeğini değiştirmez.

Abartmayın isterseniz. Harddiskler kaç yıldır var. Tabii ki daha iyisi uygun fiyatlı olunca kullanılır ama bu SSD'nin iyi bir ürün olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ama hala HDD kullanıyoruz.
O zamanlar m.2 şimdiki Sata SSD gibi olur.
Harddiskler ile kıyaslama yapmanız pek doğru değil. Gelişen teknoloji ile birlikte, teknolojinin gelişme süresi de kısalıyor. Kıyas edebilmek için, Sata SSD ile M.2 arasında ki süreden kıyas yapmak gerektiğini düşünüyorum. Benim şahsi fikrime göre 10 yıl sonrasında ne HDD, nede SSD kalıcak hatta M.2 SSD'ler şuan ki HDD konumuna dahi düşebilir. En nihayetinde günümüzde 4K sistemlerin tamamında çok yüksek dosya boyutları söz konusuyken, 8K sistemlerden söz ediliyor.

Tüm bunları derken güzide ülkemizdeki yaşam standardı ne olur, alım gücümüz ne duruma gelir bunları baz alarak söylemiyorum dünya standardına göre konuşuyorum onu da belirtmem de fayda var sanırım. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı