Arkadaşlar yeni Gigabyte marka SSD'm var 10 yıl götürür mü beni?
Abartmayın isterseniz. Harddiskler kaç yıldır var. Tabii ki daha iyisi uygun fiyatlı olunca kullanılır ama bu SSD'nin iyi bir ürün olduğu gerçeğini değiştirmez.10 yıl sonra o teknolojiyi yalvarsak kullanmazsınız merak etmeyin.![]()
O zamanlar m.2 şimdiki Sata SSD gibi olur.10 yıl sonra o teknolojiyi yalvarsak kullanmazsınız merak etmeyin.![]()
Abartmayın isterseniz. Harddiskler kaç yıldır var. Tabii ki daha iyisi uygun fiyatlı olunca kullanılır ama bu SSD'nin iyi bir ürün olduğu gerçeğini değiştirmez.
Harddiskler ile kıyaslama yapmanız pek doğru değil. Gelişen teknoloji ile birlikte, teknolojinin gelişme süresi de kısalıyor. Kıyas edebilmek için, Sata SSD ile M.2 arasında ki süreden kıyas yapmak gerektiğini düşünüyorum. Benim şahsi fikrime göre 10 yıl sonrasında ne HDD, nede SSD kalıcak hatta M.2 SSD'ler şuan ki HDD konumuna dahi düşebilir. En nihayetinde günümüzde 4K sistemlerin tamamında çok yüksek dosya boyutları söz konusuyken, 8K sistemlerden söz ediliyor.Ama hala HDD kullanıyoruz.
O zamanlar m.2 şimdiki Sata SSD gibi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.