SSD Birleştirme

Makaleler
6
Merhabalar. Kasamda hali hazırda 4 SSD var. İkisi kasamın önünde SSD yerinde, diğer ikisi kasanın arkasında görünmeyen bir yerde sallanır durumda. Bu durumu geçtim 3'ü de 120GB teki 256GB haliyle Windows'ta C, D, E, F uzayıp gidiyor. Sistemin kurulu olduğu SSD dışında diğerlerini birleştirme şansım var mı RAID dışında? Daha once RAID 0 ile birleştirmiştim fakat yazılımsal RAID pek sağlıklı olmadığı için elektrik kesintisinde sistem çökmüştü ve format atmak zorunda kalmıştım. Teşekkürler.

Hepsini elden çıkartıp tek parça olarak işini görecek boyutta bir tane alman daha mantıklı olacaktır.

Tamamdır bu program sayesinde her şeyi yapmanız mümkün.
Ve mümkünse full indirin Free olan sürümü sınırlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?
xdxdxdxdxd.png

Hepsini elden çıkartıp tek parça olarak işini görecek boyutta bir tane alman daha mantıklı olacaktır.
Maalesef zamanımı alacağı için uğraşmak istemiyorum. Daha sonra M2 alınca halledicem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows altından yazılımsal RAID 0 yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben daha önce Windows altından değil de BIOS'dan yapmıştım Z87 anakartımda ve elektrik kesintisinde sistem gitmişti. O günden beri RAID 0 yapmadım. Bu da onun gibi güvensiz mi yani aynı şeye mi tekabül ediyor? Ayrıca RAID 0 dışında bir yolu yok değil mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı