SSD mi hard disk mi?

Ancoda

Centipat
Daha fazla  
Selam 500 GB M.2 SSD'li hazır sistemim var yazın köye gideceğimden dolayı kütüphanemin hepsini indirmek istiyorum Last of Us Uncharted God of War Ark Survival Dying Light Simulator oyunları GTA V ve daha birçok oyun indirmem lazım. 2 TB HDD 2200 TL 1 TB SSD de aynı fiyat eğer hard disk alırsam 2 TB + 500 de SSD olacak SSD alırsam hızlı ama sadece 500 artacak. Sizce hangisi?

Sizin keyfinize kalmış bir şey hocam zaten size verdiği hızlar belli. Asıl sormanız gereken soru 1TB size yeter mi, Yeter ise SSD alın.

Selam 500 GB M.2 SSD'li hazır sistemim var yazın köye gideceğimden dolayı kütüphanemin hepsini indirmek istiyorum Last of Us Uncharted God of War Ark Survival Dying Light Simulator oyunları GTA V ve daha birçok oyun indirmem lazım. 2 TB HDD 2200 TL 1 TB SSD de aynı fiyat eğer hard disk alırsam 2 TB + 500 de SSD olacak SSD alırsam hızlı ama sadece 500 artacak. Sizce hangisi?

GTA tarzı oyunları HDD üzerine kurmamanızı tavsiye ederim.

GTA tarzı oyunları HDD üzerine kurmamanızı tavsiye ederim.

Neden zaten asıl sorma amacım buydu.

Sizin keyfinize kalmış bir şey hocam zaten size verdiği hızlar belli. Asıl sormanız gereken soru 1TB size yeter mi, yeter ise SSD alın.

Yetmezse işte asıl sormak istediğim ben o hard diski alıp da o oyunları yine oynayabilir miyim aşırı fark yaratır mı?

Oynarsınız hocam oyunun akıcılığında bir şey değişmez sadece yüklemesi, açılması gibi durumlarda uzun sürer.

Yo uzun sürmesi sorun değil 100 FPS aldığım oyun 70'e düşse yine sorun değil ama mesela Last of Us benim sistemde testlerde 70-110 arasıydı sanırım ama 30'a düşcekse hiç almayayım.

En fazla yükleme ekranları biraz daha bekletir. Siz tamamen disk alanına odaklanın 1TB kurtarıyorsa ssd alın geçin. İşinizi 2tb görüyorsa hdd sizi üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı