SSD mi HDD mi?

yagizcam

Decapat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
51
Acilen depolamaya ihtiyacım var. Fakat her zaman SSD'ci olmuşumdur. Fakat SSD fiyatları malum. 3.5 inç HDD mi almalıyım, yoksa 250 TL verip 250 GB SSD mi alayım? Hangisi uzun ömürlü olur? 3.5 inç HDD 5 yıl gitse yeter bana. 3 kez bozulan HDD'lerin sebebi boyuttan dolayı mı merak ediyorum.
 
250 GB SSD var zaten.

Tamamdır, size yeterli geliyorsa SSD alabilirsiniz.

250 TL bütçede şunları öneririm:


 

Geçenlerde Premiere Pro için arşiv aldım yaklaşık 300 GB ama kuramadım. HDD bu tür programlarda yavaşlık yapar mı? Premiere after vs.
Tamamdır, size yeterli geliyorsa SSD alabilirsiniz.

250 TL bütçede şunları öneririm:



Yok işte maalesef 2 oyun kuruluyor Max ve onun dışında 20 GB kendi arşivim var başka oyun indirmek için başka oyun siliyorum hep.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı