SSD olmasına rağmen bilgisayar yavaş açılıyor

Daha fazla  
Format atalı 1-2 hafta oldu, ona rağmen böyle bir sorun yaşıyorum. Hem yavaş açılıyor hem de ilk açıldığından hiçbir işlem yapamıyorum beklemem lazım oluyor.

Diskmark'tan yaptığım testin sonucu bu, iyi mi kötü mü bilmiyorum:

ssd sonuç.PNG

Onun dışında açıldığında disk kullanımı SSD için %100 olarak gözüküyor, ama programlara bakıp en çok ne diski kullanıyor diye baktığımda, Kaspersky ve System çıkıyor onlar da en fazla 1 mb/s kullanıyorlar.

Bir süre sonra azalıyor disk kullanımı da ama yine de 4-5 dakikayı buluyor açılması.
Neden oluyor olabilir?

Reis anakartın SSD yerinde sorun olabilir bende de vardı aynı sorunlar ben servisi aradım bana anakarttın SSD soketinde sıkıntı olduğunu bu yüzden sağlıklı bir şekilde çalışmadığını söylediler değişim yapıp bana geri yolladılar sende istersen servisle bir konuş ya da herhangi bir bilgisayarcıya sor onlar bilir.

Reis anakartın SSD yerinde sorun olabilir bende de vardı aynı sorunlar ben servisi aradım bana anakarttın SSD soketinde sıkıntı olduğunu bu yüzden sağlıklı bir şekilde çalışmadığını söylediler değişim yapıp bana geri yolladılar sende istersen servisle bir konuş ya da herhangi bir bilgisayarcıya sor onlar bilir.
Benimki Sata SSD de, hangi kısma bakmam lazım?
Sata girişlerine falan mı bakmam lazım?

Sata girişlerine baktım. Bir sorun gözükmüyor.
Ek olarak sata girişini değiştirdim yine aynı, hatta daha da yavaş açılıyor gibi geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı