SSD Takmak için DVD'yi çıkarmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni açtığım konunun bir kısmını burada buldum teşekkürler. Ancak kafama takılan bir soru var SSD'yi HDD'nin bulunduğu yuvaya takmak ile DVD'den boşalan yere takmak arasında bir performans farkı olur mu ? @Murat5038 @TeknoBurak
HDD yerine takmak daha sağlıklı olur. Bunu çoğu yerde cevaplamıştım. Kontrolcüsü farklı ise sıkıntı çıkarabilir. O yüzden hiç onlarla uğraşmamak için dediğimi yapman lazım.

DVD'yi NB'yi aldığım günden beri hiç kullanmadım kullanacak gibi de değilim. Ancak SSD'lerin yüksek veri kapasiteli olanları çok maliyetli bende HDD'yi sistem içinde tutmak istiyorum (D sürücüsü olarak kullanmak istiyorum) DVD yuvasına SSD'nin yerini aldığı HDD'yi yerleştirmek istiyorum. Aşağıdaki linkte @Recep Baltaş 'ın çıkan HDD'yi yerleştirdiği kutu SSD ile birlikte mi geliyor yoksa haricen mi alınıp kullanılmalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aşağıdaki linkte @Recep Baltaş 'ın çıkan HDD'yi yerleştirdiği kutu SSD ile birlikte mi geliyor yoksa haricen mi alınıp kullanılmalı.
Videoyu tam izleseydiniz ayrı satıldığını anlamınız gerekirdi ve bu gibi soruları kendi konunuzda sorun. 8:42'de satın aldığın diyor yani satın alman gerekiyor. Ayrıca o SSD kutusu bu konuda verdiğim ise caddy'dir. İyi okumadan cevap yazmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı