SSD varken HDD ne işe yarar?

ByBurak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sisteme aynı anda hem SSD hem HDD takılabilir. Bilgisayar hızlı açılsın diye Windows'u SSD'ye kurmamız önerilir. Oyunlar hızlı açılsın, sinematikler hızlı yüklensin diye oyunları da SSD'ye kurmamız önerilir. Peki hem Windows'u hem oyunları hem de hızlı açılmasını, hızlı okunmasını istediğimiz her şeyi SSD'ye kuruyorsak HDD'yi niye takıyorlar? HDD'ye kurulacak ne kaldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir sisteme aynı anda hem SSD hem HDD takılabilir. Bilgisayar hızlı açılsın diye Windows'u SSD'ye kurmamız önerilir. Oyunlar hızlı açılsın, sinematikler hızlı yüklensin diye oyunları da SSD'ye kurmamız önerilir. Peki hem Windows'u hem oyunları hem de hızlı açılmasını, hızlı okunmasını istediğimiz her şeyi SSD'ye kuruyorsak HDD'yi niye takıyorlar? HDD'ye kurulacak ne kaldı?

Mesela belgelerini, tahminice bir ofis çalışanı olsam SSD yerine HDD tercih ederdim.

Yedek olarak kullanabilirsin.
Ben SSD'de olmasına gerek duymadığım dosyalarımı HDD'de tutuyorum. Bilgisayarın çökmesi durumunda dosyalarımın gitmesini istemediğim için yedek mantığı ile kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı