Çözüldü SSD yanına SSD mi HDD mi alınmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lanodrika

Decapat
Daha fazla  
Benim 1 SSD'im var, yanına bir SSD almayı daha düşünüyorum ancak arkadaşım zaten 1 SSD var HDD al SSD çalışıyor HDD'nin kapasitesini alıyor diyor. Bende HDD'den açılanlar daha yavaş olur dedim hayır olmuyor ben ölçtüm diyor. Başka bir arkadaşım da benim görüşümü savunuyor ve buna dair birkaç Reddit postu paylaştı, sizce hangisi doğru?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 1 SSD'im var, yanına bir SSD almayı daha düşünüyorum ancak arkadaşım zaten 1 SSD var HDD al SSD çalışıyor HDD'nin kapasitesini alıyor diyor. Bende HDD'den açılanlar daha yavaş olur dedim hayır olmuyor ben ölçtüm diyor. Başka bir arkadaşım da benim görüşümü savunuyor ve buna dair birkaç Reddit postu paylaştı, sizce hangisi doğru?
Oyun içinse eğer kesinlikle SSD alman gerekiyor harici depolama olarak HDD alman kafi

Tamamen kullanım amacına göre hareket ediniz, bana sistem için 120 GB SSD yetiyor, 2 TB HDD ise depolama içim elzem, olmazsa olmaz, neden ihtiyacım olmayan donanıma yüklü para vereyim

WD blue HDD'im vardı ve 200-250 MB okuma yazma hızları sunuyordu yani kabul edilebilir bir performansı vardı. Ancak PUBG gibi, Forza gibi haritası büyük oyunlarda HDD net bir şekilde yetersiz kalıyor. İlaveten SSD'nin ilk dönemlerinde arada ciddi fiyat farkları vardı, 1TB HDD 100TL bandında iken 500GB HDD 500TL civarında idi. Geldiğimiz noktada yok denecek kadar az fiyat farkı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı