Sistemi yeni toplamama rağmen kısa süre içerisinde gözle görülür bir yavaşlık fark ettim ve SSD'ye test yaptım ve çıkan sonuçlar beni çok üzdü. Yapmam gereken bir şey var mı ya da ne yapmalıyım yardım eder misiniz?
Get expert support for your Crucial BX500 SATA SSD. Discover comprehensive firmware solutions. install guides, warranty information, and dedicated assistance.
Sorunu tespit edemedim. Son olarak birkaç şeyi kontrol etmenizi isteyeceğim. BIOS'da AHCI mod açık mı? Test yaparken SSD sıcaklık değerleri nedir? SSD Sata 3 portuna mı bağlı?
Sorunu tespit edemedim. Son olarak birkaç şeyi kontrol etmenizi isteyeceğim. BIOS'da AHCI mod açık mı? Test yaparken SSD sıcaklık değerleri nedir? SSD Sata 3 portuna mı bağlı?
Bende de aynı sorun var. SSD'ye özel bir fan aldım ve SSD'nin serin çalışması için zorluyorum kendimi. Kronik sorunlu bir SSD modeli sanırsam. Sorunun çözümünü ben de bilmiyorum.
Bende de aynı sorun var. SSD'ye özel bir fan aldım ve SSD'nin serin çalışması için zorluyorum kendimi. Kronik sorunlu bir SSD modeli sanırsam. Sorunun çözümünü ben de bilmiyorum.