Merhaba Pioneer aps-sl3n 240gb ssd'm var. yazma hızım 30 mb/s yani 3 yıllık bir ssd ama bu kadar da düşük olması bir garip. hdd'ye de aynı testi yaptım ve 50 mb/s çıktı. yani ssd'min yazma hızı hdd'den az. Bir çözüm var mıdır yenisini almak dışında.
Bilemiyorum ama görüntü hiç iyi değil Bir ara farklı bir SATA kablosu ile deneyin belki düzelebilir. Benim bi ara SSD'ler ilk çıktığı zaman satın aldığım Kingston marka bi SATA3 SSD vardı, onu 4 sene önce birine vermiştim öylesine, ve bayağı bir yorduğuma emindim, buna rağmen hızlı bir şekilde çalışıyordu, tabii ki okuma ve yazma hızları eskisi kadar yüksek ve stabil değildi. Farklı kablo deneyin önce, sorun devam ederse sanırım ölmüş SSD demektir.
dalga geçer gibi böyle ucundan yazdırıyor, tattırıyor sanki ahahahaha eski bir sata kablosu vardı belki sonuçları değiştirebilir ama ümitli değilim yeni bir kablo sipariş verdim o da olmazsa yeni bir ssd almanın vakti gelmiş demektir
dalga geçer gibi böyle ucundan yazdırıyor, tattırıyor sanki ahahahaha eski bir sata kablosu vardı belki sonuçları değiştirebilir ama ümitli değilim yeni bir kablo sipariş verdim o da olmazsa yeni bir ssd almanın vakti gelmiş demektir
Eski sata ile denedim sonuç aynı. bu arada şuan kullangığım sata 6gb/s. ve eski taktığım sata 3gb/s. bu sata kablolarının etki göstermesi gerekmiyor mu? ben daha da azalmasını bekledim ama sonuç aynı. galiba sorun ssd'De
Eski sata ile denedim sonuç aynı. bu arada şuan kullangığım sata 6gb/s. ve eski taktığım sata 3gb/s. bu sata kablolarının etki göstermesi gerekmiyor mu? ben daha da azalmasını bekledim ama sonuç aynı. galiba sorun ssd'De
Zamaninda bayagi popularote toplamisti, phison s11 iceren diskler arasinda fiyati iyi bir arkadastir. CS900 ya da Gigabyte'in sata modeline de bakilabilir ki sahsen ben sirf markadan oturu Gigabyte ya da PNY CS900 alirdim.
Zamaninda bayagi popularote toplamisti, phison s11 iceren diskler arasinda fiyati iyi bir arkadastir. CS900 ya da Gigabyte'in sata modeline de bakilabilir ki sahsen ben sirf markadan oturu Gigabyte ya da PNY CS900 alirdim.