SSD'de yer yok

Kintana

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2019
Mesajlar
337
Çözümler
3
Öncelikle herkese merhaba. Bu bir sorun mudur biliyorum ama tek bildiğim şey SSD'de 15GB yer kalmasıdır. SSD'de sadece Valorant FPS oyunu yüklüdür 9GB bir şey kendisi. Onun dışında Windows yüklü, 35GB oda ve diğer kullandığım 3-5 uygulama yüklü. SSD'im 120GB' dır.
İşletim sistemim Windows 10' dur
Diğer bileşenlerle alakası olmayacağını düşünüyorum. Bence yazılımsal bir şey.
Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi günler...
 
C altında Windows.Old diye bir klasör varsa onu silin C özelliklere girip disk temizle yapın sonra gelen menüde sistem dosylarını da sil butonuna basın biraz tarama yapıp bir ekran daha gelecek oradaki her şeyi seçip sil deyin dikkat edin o seçeneklerde indirilenlerde var. Hala yer sorunu varsa treesize programını indirip o kadar yer kaplayan ne var bakın
 
WizTree ss.png
WizTree ss.png

Hocam görüntüler bu şekilde lakin bir şey anlamadım.
 
Eki Görüntüle 637379Eki Görüntüle 637379
Hocam görüntüler bu şekilde lakin bir şey anlamadım.
Sana dosyaları solda doluluğa göre sıralamış program. Soldakı artılarla klasorleri genişletebilirsin. Klasörleri gez kontrol et senden habersiz bir şey yer kaplıyor mu diye. O 15 dosyalar kısmında Pagefile.sys ve Hiberfil.sys var büyük ihtimal, Hazırda Beklet özelliğini kullanmıyorsan kapatabilirsin ve Hiberfil.sys'den kurtulabilirsin örnek olarak. Users, Program Files ve ProgramData'yı da gez bak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı