SSD'li bilgisayarım yavaş açılmaya başladı

Feit4nn

Femtopat
Daha fazla  
1 Sene önce aldığım SSD'li bilgisayarım ne zamandır bilmiyorum ama yaklaşık 1-2 haftadır yavaş açılıyor (Oyunları açarken, kapatırken falan çok hızlı). sadece Windows açılırken 40-50 saniyede açılıyor. SSD'im M.2 SSD 1GB -1.5GB'a yakın yazma-okuma hizi var. (Bilgisayarım laptop)
Diğer özellikler:
Windows 10.
GTX 1650 4GB.
Ryzen 5 3500H.
8GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD sürücüsü başlangıçta açılması engelle ve Radeon ayarları sağ tık yapınca gözükmesin istediğin zaman açılsın. Arkadaşın bilgisayarında da AMD+Nvidia var, AMD ekran kart sürücüsünün açılmasını kapattı hızlı açılıyor ve sorunu çözülmüş.

1 Sene önce aldığım SSD'li bilgisayarım ne zamandır bilmiyorum ama yaklaşık 1-2 haftadır yavaş açılıyor (Oyunları açarken, kapatırken falan çok hızlı). sadece Windows açılırken 40-50 saniyede açılıyor. SSD'im M.2 SSD 1GB -1.5GB'a yakın yazma-okuma hizi var. (Bilgisayarım laptop)
Diğer özellikler:
Windows 10.
GTX 1650 4GB.
Ryzen 5 3500H.
8GB RAM.
SSD doldukça hızı yavaşlayabilir eğer ayarlarla oynamadıysanız gereksiz şeyleri silin.

1 Sene önce aldığım SSD'li bilgisayarım ne zamandır bilmiyorum ama yaklaşık 1-2 haftadır yavaş açılıyor (oyunları açarken, kapatırken falan çok hızlı). Sadece Windows açılırken 40-50 saniyede açılıyor. SSD'im M.2 SSD 1GB -1.5GB'a yakın yazma-okuma hizi var. (Bilgisayarım laptop)
Diğer özellikler:
Windows 10.
GTX 1650 4 GB.
Ryzen 5 3500H.
8 GB RAM.

CrystalDiskMark'dan tarama CrystalDiskInfo'dan sağlığına bakar mısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı