M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Arkadaşlar iyi akşamlar sistemim normalde 22 23 saniyede falan açılıyor BIOS sıfırlıyorum birkaç hafta falan 15 saniyede açılmaya devam ediyor ama daha sonra tekrar böyle geç açılmaya başlıyor yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar iyi akşamlar sistemim normalde 22 23 saniyede falan açılıyor BIOS sıfırlıyorum birkaç hafta falan 15 saniyede açılmaya devam ediyor ama daha sonra tekrar böyle geç açılmaya başlıyor yardımcı olur musunuz?
daghanmustafa Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 1.390 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 Bende 860 EVO var 18 19 sn de açılıyor normal bu süre M.2 SSD değilse. Artı 0 Eksi
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 Yeni uygulamalar kurdukça başlangıçta açılmaları otomatik ayarlanıyor olabilir mi hocam, onları kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
Yeni uygulamalar kurdukça başlangıçta açılmaları otomatik ayarlanıyor olabilir mi hocam, onları kontrol ettiniz mi?
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #4 Ben bazen bios tuşuna basıyorum. F2 - Delete.. Hızdan algılamıyor. Buda basit bir sorun var. Sinirim bozuluyor Dosya Ekleri Adsız.png 8,8 KB · Görüntüleme: 39 Artı 0 Eksi
Ben bazen bios tuşuna basıyorum. F2 - Delete.. Hızdan algılamıyor. Buda basit bir sorun var. Sinirim bozuluyor
M Mantartabanca Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #5 Onur Kaan Arslan dedi: Ben bazen BIOS tuşuna basıyorum. F2 - delete. Hızdan algılamıyor. Bu da basit bir sorun var. Sinirim bozuluyor Genişletmek için tıkla... Hocam Discord bende gözükmüyor bu ekranda, uygulamanın kendisinden başlangıçta açılmayı kapatmak gerekiyor. Ona da bakın isterseniz. Artı 0 Eksi
Onur Kaan Arslan dedi: Ben bazen BIOS tuşuna basıyorum. F2 - delete. Hızdan algılamıyor. Bu da basit bir sorun var. Sinirim bozuluyor Genişletmek için tıkla... Hocam Discord bende gözükmüyor bu ekranda, uygulamanın kendisinden başlangıçta açılmayı kapatmak gerekiyor. Ona da bakın isterseniz.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.277 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #6 Mantartabanca dedi: Hocam Discord bende gözükmüyor bu ekranda, uygulamanın kendisinden başlangıçta açılmayı kapatmak gerekiyor. Ona da bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ben de hepsi kapalı. Açmıyorum. Açılmasını da sevmiyorum kanka Artı 0 Eksi
Mantartabanca dedi: Hocam Discord bende gözükmüyor bu ekranda, uygulamanın kendisinden başlangıçta açılmayı kapatmak gerekiyor. Ona da bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ben de hepsi kapalı. Açmıyorum. Açılmasını da sevmiyorum kanka