SSD oyun içi performansı bal gibi de etkiler. Hele de eski bir HDD'den geçtiyseniz. Tamam FPS arttırmaz ama oyun içi FPS droplarını sonlardırdığı için oyun içi performansı etkilemez demek doğru olmaz.SSD oyun içi performansı etkilemez.
SSD oyun içi performansı bal gibi de etkiler. Hele de eski bir HDD'den geçtiyseniz. Tamam FPS arttırmaz ama oyun içi FPS droplarını sonlardırdığı için oyun içi performansı etkilemez demek doğru olmaz.SSD oyun içi performansı etkilemez.
Direk değilde örnek ekmek yapıcaz mayaya şeker katınca daha çok güzel şişer onun gibi bişey sanırım şekersiz maya bi işe yaramaz bence.SSD'lerin FPS'ye bir katkısı olmaz, sadece açılma hızını arttırır.
Alakasız bir örnek. Oyun içi takılmaları engelleyebilir fakat FSP arttırmaz.Direk değil de örnek ekmek yapacağız mayaya şeker katınca daha çok güzel şişer onun gibi bir şey sanırım şekersiz maya bir işe yaramaz bence.
Sisteminizi söylerseniz daha farklı ve etkili olacak bir yükseltme yapmanızı önerebiliriz. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?Fps drop ne ve 10 fps arttırımı kardeş ets 2 multiplayerde 10 fps ihtiyacım var.
Anlamadım dediğinizi.Direk değilde örnek ekmek yapıcaz mayaya şeker katınca daha çok güzel şişer onun gibi bişey sanırım şekersiz maya bi işe yaramaz bence.
Ya gerçekmi hemen yazıyorum.Sisteminizi söylerseniz daha farklı ve etkili olacak bir yükseltme yapmanızı önerebiliriz. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
Bir yükseltme yapmaya gerek yok gibi duruyor SSD dışında ki bu da oyuna FPS olarak katkıda bulunmayacak, oyunu gayet güzel bir şekilde oynatmalı. Gereğinden yüksek grafik ayarlarından oynuyor olabilir misiniz oyunu?Ya gerçekmi hemen yazıyorum.
İ54210U 1.70 2.40
12GB ram nvidia gt840m ekran kartı 156 ekran hp pavilion 15 laptop
Yok en düşükte oyun ayarları ve laptoptan anlarmısın kardeşBir yükseltme yapmaya gerek yok gibi duruyor SSD dışında ki bu da oyuna FPS olarak katkıda bulunmayacak, oyunu gayet güzel bir şekilde oynatmalı. Gereğinden yüksek grafik ayarlarından oynuyor olabilir misiniz oyunu?
O halde oyun NVIDIA ekran kartıyla çalışmıyor olabilir. Şu videoyu takip ederek NVIDIA 840M ile çalıştığına emin olun oyunun.Yok en düşükte oyun ayarları ve laptoptan anlarmısın kardeş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.